«Έμαθα κάτι! Συγγνώμη έχω σοκαριστεί λίγο τώρα...» - "Πάγωσε" η Καινούργιου με το μήνυμα που δέχθηκε στο κινητό της στον αέρα του Super Κατερίνα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έμαθα κάτι! Συγγνώμη έχω σοκαριστεί λίγο τώρα...» -

Την Πέμπτη 2/11 έγινε γνωστό πως πολύ γνωστός εφοπλιστής αυτοκτόνησε στην μονοκατοικία του στη Βούλα, αφήνοντας πίσω ένα σημείωμα για τη σύζυγό του (δείτε εδώ τι συνέβη). Το γεγονός αυτό συζητήθηκε έντονα στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 3/11, ωστόσο αφού προχώρησαν σε θέματα, ένα μήνυμα στο κινητό της παρουσιάστριας σχετικά με το συμβάν ήταν αρκετό για να σοκαριστεί η ίδια.

Έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες του προσώπου του επιχειρηματία που αφαίρεσε τη ζωή του με όπλο, όμως φαίνεται πως πρόκειται για τον λάθος άνθρωπο. Μόλις, λοιπόν, ενημερώθηκε για ποιον πρόκειται τα έχασε.

Σε σοκ η Κιανούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα με το μήνυμα που δέχθηκε

«Όλα καλά;», την ρώτησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας αφού επέστρεψαν από το διαφημιστικό μήνυμα, με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά:

«Εδώ είμαστε. Όχι παιδιά, απλά έμαθα κάτι που νόμιζα ότι ήταν κάτι άλλο, συγγνώμη και έχω σοκαριστεί λίγο τώρα. Έχει να κάνει με τον θάνατο του εφοπλιστή που παίξαμε. Νόμιζα ότι ήταν κάποιος άλλος που είχα στο μυαλό μου. Νομίζω ότι οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν παντού είναι λάθος. Σε κάποια sites έχουν μπει φωτογραφίες, δεν είναι αυτός που έχει φύγει από τη ζωή. Είναι λάθος ο άνθρωπος. Έχει μπει λάθος φωτογραφία. Ήταν και δικιά μου παραπληροφόρηση, απλά τώρα με ενημέρωσαν».

Δείτε επίσης: «Κάποια πράγματα απαγορεύονται στο πλατό και νευριάζω!» - Ενοχλημένη η Καινούργιου με το περιστατικό πίσω από τις κάμερες του Super Κατερίνα

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 63χρονος διατηρούσε ναυτιλιακή εταιρεία στην Ελλάδα. Πρόκειται για Eλληνοσύρο εφοπλιστή, ιδιοκτήτη της ναυτιλιακής εταιρείας που αποτελεί έναν ισχυρό παίκτη στο LNG.

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1972 στη Βηρυτό, μεταφέρθηκε το 1991 στην Αθήνα και οι κτηριακές της εγκαταστάσεις βρίσκονται στη Βούλα.