«Κάνεις δεν μπήκε στον κόπο να σκεφτεί αν πληγώνουν έμενα ή τα παιδιά μου» - Η εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για το διαζύγιο με την Σίσσυ Χρηστίδου

«Με στενοχώρησε...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κάνεις δεν μπήκε στον κόπο να σκεφτεί αν πληγώνουν έμενα ή τα παιδιά μου» - Η εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για το διαζύγιο με την Σίσσυ Χρηστίδου

Συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης και αυτή προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 3/11. Ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του, τις προτάσεις που έχει δεχθεί, τα ευτράπελα που έχει αντιμετωπίσει, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Πριν από λίγο καιρό έκανε κάποιες δηλώσεις για την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, σχετικά με τα χρήματα που ξοδεύει και τι συμβαίνει με την κηδεμονία των παιδιών, γεγονός που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις. Ωστόσο δεν στάθηκε στο γεγονός αυτό και ανέλυσε περισσότερο τι είναι αυτό που τον έχει στενοχωρήσει περισσότερο (δείτε εδώ την αντίδρασή της).

Οι νέες δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη για το διαζύγιο με την Σίσσυ Χρηστίδου

«Η επαγγελματική μου αναγνωρισιμότητα και η αναγνωρισιμότητα μέσω της προσωπικής μου ζωής "έσκασαν" μαζί και "πάγωσα", δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ», είπε αρχικά.

Σε άλλο σημείο, ανέφερε για τα περίεργα που έχει αντιμετωπίσει λόγω της δουλειάς του: «Μία κοπέλα μου άφηνε την βέρα της πάνω στη σκηνή συνέχεια. Έκανε πλάκα με τους φίλους της, αλλά ήταν λίγο άβολο. Μία άλλη κοπέλα ήθελε να υπογράψω πάνω στο στήθος της, δεν το έκανα».

Και αποκάλυψε έπειτα: «Με μπερδεύουν συνέχεια με τον Χρήστο Μάστορα, εντάξει ωραίο παιδί είναι ο Χρήστος, δεν με πειράζει. Με μπερδεύουν και με τον Μύρωνα Στρατή, άλλα αυτό που με προβλημάτισε κάποια στιγμή είναι ότι με μπέρδεψαν και με τον Ησαΐα Ματιάμπα, δεν ξέρω γιατί».

Όσον αφορά στον χωρισμό του με την παρουσιάστρια, υπογράμμισε: «Μετά το διαζύγιο γράφτηκαν διάφορα πράγματα που με στενοχώρησαν πολύ. Κάνεις δεν μπήκε στον κόπο να διασταυρώσει ή να δει αν ισχύουν ή να σκεφτεί αν αυτά τα πράγματα πληγώνουν έμενα ή τα παιδιά μου. Παρόλο που το καταλαβαίνω ότι "πρέπει" να γίνει σε ένα βαθμό αυτό, με στενοχώρησε. Έχω μιλήσει με δημοσιογράφο που ο κόσμος τον κατακρίνει κιόλας, τον πήρα με καλή διάθεση, ήταν πολύ φιλικός κι αυτός, του εξήγησε κάτι και με εντυπωσίασε πόσο το σεβάστηκε, το κατάλαβε και το πώς προσάρμοσε τη στάση του μετά».