«Είχα οξεία νεφρική ανεπάρκεια... μου κρατούσε το χέρι, την αγαπώ τόσο πολύ» - Η σπάνια εξομολόγηση του Βασίλη Δημάκη για την Ερασμία Μάνου μέσα από την φυλακή

Οι πραγματικές του σχέσεις με την Σοφία Βόσσου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είχα οξεία νεφρική ανεπάρκεια... μου κρατούσε το χέρι, την αγαπώ τόσο πολύ» - Η σπάνια εξομολόγηση του Βασίλη Δημάκη για την Ερασμία Μάνου μέσα από την φυλακή

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, βρίσκεται εδώ και χρόνια σε σχέση με τον Βασίλη Δημάκη, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές του Κορυδαλλού (δείτε εδώ γιατί). Είναι σπάνιες οι φορές που έχει μιλήσει ο ίδιος για τον δεσμό τους, ωστόσο μετά το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψαν (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες), και τα πολλαπλά σχόλια που έχει δεχθεί η καλή του, "έσπασε" τη σιωπή του στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Εξομολογήθηκε τον έρωτά του για την γυναίκα του, ενώ εξήγησε ποιες είναι οι πραγματικές του σχέσεις με την πεθερά του και δεν δίστασε να μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα όπου νοσηλεύτηκε για 14 μέρες.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Δημάκη

«Είμαι καλύτερα, απλά είχα 14 μέρες που ήμουν στο νοσοκομείο. Είχα μία οξεία νεφρική ανεπάρκεια, λόγω μάλλον των απεργιών, απ’ ό,τι φαίνεται, της δίψας πιο πολύ και όχι της πείνας και νοσηλεύτηκα αρκετά δύσκολα, την πρώτη εβδομάδα ήμουν σε κίνδυνο. Ευτυχώς δόθηκε άδεια - που προβλέπεται από το νόμο - στη συμβία μου, στον άνθρωπο μου και ήταν δίπλα μου συνέχεια, αλλιώς δεν ξέρω πώς θα το περνούσα, ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Ήταν πάντα δίπλα μου, μου κρατούσε το χέρι, όλο αυτό το περάσαμε μαζί και ήταν πολύ παρήγορο για μένα αυτό. Η άλλη μου μισή ίαση ήταν αυτή.

Συναισθηματικά εμένα με βοήθησε σε υπέρτατο βαθμό αυτό το πράγμα, γιατί δεν ξέρω ειλικρινά πως θα το περνούσα μόνος μου όλο αυτό το πράγμα. Αστειευόμενοι κιόλας λέμε, "εντάξει, με παντρεύτηκες στον Κορυδαλλό και πρώτη νύχτα του γάμου στο Τζάνειο ξέρω 'γω. Γελάμε μεταξύ μας. Την αγαπώ τόσο πολύ…», εξομολογήθηκε αρχικά.

Σας έχει περιγράψει πώς είναι το σπίτι;

Ναι, το έχω δει σε στικάκι USB που έχει στείλει και το έχω βάλει στην τηλεόραση, σαν λουκούμι είναι. Μία χαρά το σπίτι, είναι μια χαρά υπέροχο. Μας χωράει εμάς και μια γωνίτσα να είχαμε, μια καμαρούλα, έχουμε τόση αγάπη μεταξύ μας… Με το καλό να σηκωθώ να φύγω από εδώ και να ρίξω μαύρη πέτρα που λένε, να τελειώνω. Να προχωρήσω τη ζωή μου, να κάνω ένα παιδάκι.

Το τελευταίο διάστημα μαζί με τον δικηγόρο μου Χάρη Λαδή, προσπαθούμε να μας αναγνωρίσουν τα ημερομίσθια από τις σπουδές μου, το πτυχίο μου και τα λοιπά, έτσι ώστε να φτάσω στο σημείο και να θεμελιώσω δικαίωμα αποφυλάκισης γιατί θα έπρεπε να έχω αποφυλακιστεί ήδη προ πολλού. Ελπίζω να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε όταν περάσετε την έξοδο του Κορυδαλλού;

Θέλω να πάω να καθίσω στο μπαλκόνι μας, να ξαπλώσουμε και να βλέπουμε πάνω τα αστέρια αν έχει ξαστεριά, να παίρνω αγκαλιά την γυναίκα μου. Έχουμε κάνει ήδη αίτηση στον Κορυδαλλό και περιμένουμε απάντηση.

Η σχέση σας πώς είναι με την κυρία Βόσσου;

Υπεροχότατες σε υπερθετικό βαθμό. Την αγαπώ πολύ την Σοφία, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, μία υπέροχη επαγγελματίας τραγουδίστρια, τα πάντα.