«Θέλω να πω κάτι που αφορά στον ΑΝΤ1 και είναι και τηλεοπτική είδηση...» - Η αναφορά του Λιάγκα στην αποχώρηση του Ποφάντη

«Εγώ μάλιστα πήρα για να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θέλω να πω κάτι που αφορά στον ΑΝΤ1 και είναι και τηλεοπτική είδηση...» - Η αναφορά του Λιάγκα στην αποχώρηση του Ποφάντη

Πρώτο και αποκλειστικά το Youweekky.gr μετέφερε την είδηση πως ο Τζώρτζης Ποφάντης αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 λήγοντας με αυτό τον τρόπο την συνεργασία τους. Ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Μετά την είδηση αυτή λοιπόν, έγιναν πολλά σχόλια σχετικά. Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στο γεγονός αποκαλύπτοντας μάλιστα την άγνωστη διαφωνία που υπήρξε ανάμεσα τους όταν ακόμη βρισκόταν στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Μετά τα όσα ειπώθηκαν, σχολιάστηκαν και γράφτηκαν, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με την αποχώρηση του Τζώρτζη Ποφάντη από το κανάλι, με τον οποίο έχει συνεργαστεί πολλά χρόνια.

Η αναφορά Λιάγκα και Πρωινού για την παραίτηση ποφάντη από τον ΑΝΤ1

«Θέλω να πω κάτι που αφορά στον ΑΝΤ1 και είναι και τηλεοπτική είδηση, είχαμε μία απομάκρυνση του Τζώρτζη Ποφάντη - εγώ μάλιστα πήρα να του ευχηθώ για ότι κάνει - από τη θέση του διευθυντή προγράμματος στον ΑΝΤ1», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Με την δημοσιογράφο, Ναταλία Ανδρικοπούλου να παίρνει το λόγο και να συνεχίζει: «Την Τετάρτη το βράδυ ήταν μία είδηση βόμβα, έσκασε αιφνιδιαστικά, ήταν και το timing λίγο περίεργο. Επειδή έγιναν διάφορα ρεπορτάζ από συναδέλφους που είναι λογικό να αναζητούν τις αιτίες γιατί έγινε αυτό και ήταν αν θες η εύκολη λύση να αποδοθεί η απομάκρυνση αυτή σε επιλογές προγραμματικές, ωστόσο οφείλουμε να πούμε γιατί είναι ένα αντικειμενικό στοιχείο, ότι από τα ποσοστά τηλεθέασης που έκλεισε ο Οκτώβριος, φαίνεται ότι ο ΑΝΤ1 ήταν ίσως το μόνο κανάλι μαζί με το MAK TV που σημειώνει αύξηση σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρσι, 2,5 μονάδων στην prime time και γενικά είναι σε μια ανοδική τροχιά, αντικειμενικά».