Με ψηλοτάκουνο μποτάκι, περούκα και παλτό - Η αποκαλυπτική πόζα του Λάκη Γαβαλά έφερε αντιδράσεις στο instagram

Το κοινό διχάστηκε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

O Λάκης Γαβαλάς διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media και συγκεκριμένα στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram με το post, που έκανε την Παρασκευή (3/11) να παίρνει πολλά likes και σχόλια.

Τα εκκεντρικά looks του σχεδιαστή μόδας είναι κάτι πια γνωστό, καθώς ήταν από τους πρώτους Έλληνες, που τον είδαμε να κρατάει τσάντες, να φοράει φούστες και πέδιλα αποδεικνύοντας, πως το ρούχο δεν έχει φύλο αρκεί να το στηρίζει κανείς.

Αυτή τη φορά λοιπόν, ο Λάκης Γαβαλάς φόρεσε δερμάτινα μποτάκια με τακούνι, ένα animal print δερμάτινο παλτό και πόζαρε ακριβώς, όπως η Eva Green, με το όλο look να είναι αντιγραφή - εμπνευσμένο από εκείνη (δείτε εδώ όσα είπε για τη σχέση του).

Η ανάρτηση του Λάκη Γαβαλά ντυμένος ως Eva Green και τα σχόλια στο instagram

«Good morning my friends..‼️
Δεν θα ξαναδανεισω ρουχο ακομη κι αν ειναι για την διασημη Eva Green», έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς.

Τα σχόλια ήταν θετικά και αρνητικά κάτω από το post, όπως: «Σου πάει καλύτερα εσένα», «Σαν μια γιαγιά απ το χωριό που φοράει το ρούχο της εγγονής της είσαι.Με αγάπη το λέω», «ΥΠΕΡΟΧΟΣ» και πολλά άλλα.

«Ζητούσα το ανδρικό πρότυπο! Να με αγαπάει, όπως με αγάπαγε ο...»

«Όταν ήμουν μικρός, ο μπαμπάς ο αυστηρός ο Πειραιώτης ήταν ο πρώτος μου υποστηρικτής...Οπότε εγώ χόρτασα αγάπη και αυτή με έκανε να ανοίξω φτερά και να φύγω 19 χρονών έξω, στο εξωτερικό. Εκεί άλλαξε το πράγμα. Δηλαδή όλη αυτή η αγάπη ήταν καλό εφόδιο για να εκτοξευθώ, αλλά μετά πήγα σε άλλη διάσταση μετά. Γι’ αυτό έκανα έναν δεσμό, που ακόμη ήταν στην αποκόλληση του γεγονός, που έγινε μετά. Εννιά χρόνια έμεινα λοιπόν με μια γυναίκα που αγαπηθήκαμε πάρα πολύ.

Όταν γύρισα στην Ελλάδα, μετά από εννιά χρόνια και είχα το στρες, γιατί με απέρριψε κατευθείαν, δεν πολυάρεσε το στιλ μου, χάλασε η συνταγή, έφυγε και εγώ ζητούσα μετά το ανδρικό πρότυπο σε σχέσεις. Να με αγαπάει, όπως με αγάπαγε ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου ήταν άνδρας, μιλούσε αντρικά και αυτό ήθελα. Γι’ αυτό και στη σχέση θέλω την αντρική σχέση να υπάρχει απέναντι μου. Για εμένα η αγάπη δεν είναι, ότι πρέπει να έχει φύλλο», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.