Ανανέωση όρκων για τον Αντύπα και τη σύζυγό του Στέλλα - H τελετή θα γίνει σε εξωτικό σημείο στη Φλόριντα

Είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αντύπας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής ''Πρωινό Σουσού' με τις δηλώσεις του να προβάλλονται την Παρασκευή (3/11) σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια του στο τραγούδι αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε, πως παρά τη φοβία του να μπει σε αεροπλάνο θα κάνει το βήμα και σύντομα θα ταξιδέψει στην Αμερική για εμφανίσεις, στις οποίες θα είναι στο πλευρό του η αγαπημένη σύζυγό του, Στέλλα.

Δείτε επίσης: Αντύπας: «Ερχόντουσαν πολλές γυναίκες στο καμαρίνι μου... κόντεψαν να με φάνε»

Μέσα από όσα ανέφερε ο Αντύπας έκανε γνωστό, πως εκείνος και η αγαπημένη του παραμένουν δεμένοι μετά από τόσα χρόνια γάμου και μάλιστα αποφάσισαν να ανανεώσουν τους όρκους τους στο ταξίδι τους στην Αμερική.

H εξομολόγηση του Αντύπα για τη σύζυγό του, Στέλλα

«Οπωσδήποτε η Στέλλα με στήριξε στις δύσκολες στιγμές και με έχει σώσει πολλές φορές από τον γκρεμό. Θα κάνουμε ανανέωση των όρκων του γάμου μας, θα το κάνουμε στη Φλόριντα, που θα είναι καλοκαίρι τότε εκεί, το έχουμε σκεφτεί πολλές φορές και θα γίνει τώρα», είπε ο Αντύπας.

Οι σχέσεις με τον γιο του

Μία ιδιαίτερη και πολύ εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 14/6 ο κορυφαίος τραγουδιστής Αντύπας (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει για τραγούδι του) μαζί με τον γιο του, στην εκπομπή Ελένη. Παρότι «γνωρίστηκαν» στην εφηβεία του Πρόδρομου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος έχουν μία καταπληκτική σχέση και όπως φαίνεται ο γιος έχει τεράστια αδυναμία και απέραντο σεβασμό στον πατέρα του.

Πατέρας και γιος έκαναν ένα flashback στο παρελθόν και αναφέρθηκαν στο δύσκολο πρόγραμμα του τραγουδιστή που τον κρατούσε πολλές ώρες μακριά από το σπίτι του. «Ήμουν με μία βαλίτσα στο χέρι και με στενοχωρούσε γιατί έλεγα τι θα πουν τα παιδιά. Κάποια στιγμή σταμάτησα στην εφηβεία του Πρόδρομου» είπε ο Αντύπας.

Ο Πρόδρομος συμπλήρωσε ότι «Ουσιαστικά στην εφηβεία μου γνωριστήκαμε με τον πατέρα μου. Κάναμε τα πάντα μαζί, πηγαίναμε στο γήπεδο μαζί. Δεν ασχολούμουν με τίποτα άλλο. Δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο, με ένοιαζε να τελειώσω το σχολείο και να πάω να βρω τον πατέρα μου». Ο ίδιος έχει ακολουθήσει τα βήματα του καταξιωμένου μπαμπά του αλλά δήλωσε πως δεν τίθεται καμία σύγκριση μεταξύ τους. Ακόμη, παραδέχτηκε πως όνειρό του είναι να δημιουργήσει μία οικογένεια σαν αυτή που μεγάλωσε.