Full in love ο Γιώργος Σαμπάνης και η Σαρρή στη νέα τους έξοδο - Με φούξια σακάκι και δερμάτινες over the knee μπότες το μοντέλο

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Σαμπάνης έκανε μια νέα βραδινή έξοδο με την αγαπημένη του Ιωάννα Σαρρή με το ζευγάρι να δίνει το παρόν στο Christmas Theater με αφορμή τη διαμαντένια απονομή δίσκου στην επιτυχημένη τραγουδίστρια Αναστασία.

Μέσα από πλάνα, που εξασφάλισε ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr είδαμε να το ερωτευμένο ζευγάρι να ποζάρει αγκαλιά και χαμογελαστό, καθώς η σχέση τους φαίνεται να τους ανανεώνει πολύ (δείτε εδώ τι απαντάει ο τραγουδιστής στο ενδεχόμενο γάμου).

Η νέα κοινή εμφάνιση του Γιώργου Σαμπάνη με την Ιωάννα Σαρρή

Ταιριαστοί ήταν και σε αυτήν τους την έξοδο ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή με τον τραγουδιστή να έχει επιλέξει ένα μαύρο σύνολο και το μοντέλο από τη μεριά της έκλεψε τις εντυπώσεις με το φούξια σακάκι της και τις μαύρες over the knee μπότες.

Σαρρή - Σαμπάνης

Οι δηλώσεις του Σαμπάνη για τη σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή

Σε παλαιότερη συνεντευξη του, ο Γιώργος Σαμπάνης, μέσα από την κάμερα της εκπομπής, «Πάμε Δανάη» "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για πρώτη φορά για τον έρωτα που έχει βρει στα μάτια της Ιωάννας Σαρρή.

«Με κούρασε να κρύβω τις σχέσεις μου και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω, η τωρινή μου σχέση ήταν δύσκολο να κρυφτεί. Μας έβγαλαν μια φωτογραφία με την Ιωάννα κι είπα φτάνει το κρυφτό. Με την Ιωάννα γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του ”Άσε με να σε προσέχω”. Με την Ιωάννα είμαστε μαζί λίγους μήνες αλλά ωραίους, είμαι ερωτευμένος».