«Δεν είχε εμπλακεί κάπου, απλά έτυχε να...» - Όλα όσα είπε η Σαμπρίνα για την Eurovision και τo περιστατικό σύλληψης του γιου της

«Στενοχωρήθηκα που δεν ήταν το δικό μας τραγούδι...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Για τη παρολίγον συμμετoχή της στην Eurovision το 2003, τη Μαρίνα Σάττι αλλά και το περιστατικό της σύλληψης του γιου της και του πρώην συζύγου της Παναγιώτη Λιαδέλη μίλησε η Σαμπρίνα το πωρί της Παρασκευής 3/11, σε δηλώσεις της στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Όλα όσα είπε η Σαμπρίνα για την Eurovision και τo περιστατικό σύλληψης του γιου της

«Στενοχωρήθηκα που δεν ήταν το δικό μας τραγούδι. Θα παίρναμε πολύ καλή θέση αν πήγαινα. Οπότε κι εγώ έχασα και εμείς χάσαμε γενικότερα. Η Μαρίνα Σάττι έχει πάρα πολύ ωραία φωνή, θα πάει καλά» είπε αρχικά η Σαμπρίνα.

«Δεν περίμενε ούτε ο γιος μου ότι θα μείνουν μέσα στο κρατητήριο. Έπαθα εγκεφαλικό. Δεν είναι κάτι για το οποίο ευθύνεται. Δεν είχε εμπλακεί κάπου, απλά έτυχε να βρίσκεται εκεί εκείνη τη στιγμή. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. Φυσικά και το έχει ξεπεράσει κι είναι και πολύ καλά. Με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση.» κατέληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η πρώτη αντίδραση της Σαμπρίνας στη σύλληψη του πρώην συντρόφου και του παιδιού της

«Κάποιοι πυροβολούσαν, κάποιοι που ήταν μεθυσμένοι, δεν ξέρω τί ήταν αυτοί. Κάλεσαν την αστυνομία, προσπαθούσαν να τους εντοπίσουν, αυτό ξέρω. Μίλησα με το παιδί. Καλά είναι. Από ότι μου είπε και ο δικηγόρος του, κάποιοι πυροβολούσαν έξω από το club αυτό και τρόμαξε ο κόσμος, έπεσαν κάτω, τρόμαξαν και ήθελαν να τους εντοπίσουν. Κάλεσαν την αστυνομία, αυτό ξέρω», είπε χαρακτηριστικά.