«Και τις 3 τις λατρεύω! Είπανε τι είπανε, καλά κάνανε και το είπανε» - Η απάντηση του Μπέου στην κατηγορία της κόρης του για ομοφοβία

«Τα μεγάλωσα εγώ, ήμουν και πατέρας και μάνα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Και τις 3 τις λατρεύω! Είπανε τι είπανε, καλά κάνανε και το είπανε» - Η απάντηση του Μπέου στην κατηγορία της κόρης του για ομοφοβία

Μια αναλυτική συνέντευξη παραχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος την Παρασκευή (3/11) στην εκπομπή T-Live με τον Δήμαρχο Βόλου να απαντάει μεταξύ άλλων στο κομμάτι της ομοφοβίας, για το οποίο έχει κατηγορηθεί ανοιχτά.

Στη συνέχεια, ο Μπέος μίλησε για την οικογένεια του, τα παιδιά, που έχει αποκτήσει και πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις δηλώσεις της κόρης του, η οποία δημόσια τόνισε, πως ο πατέρας της είναι ομοφοβικός.

Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τις κόρες και την οικογένειά του

«Περιμένετε από εμένα να πω κάτι υπέρ ή κατά σε κάποιο μου παιδί; Και τις τρεις κόρες μου τις λατρεύω και τα δύο μου αγόρια, όλα τα λατρεύω, η ζωή μου είναι, τα μεγάλωσα. Δεν πρόκειται να αναφερθώ σε αυτό το κομμάτι, γιατί είναι ένα λεπτό θέμα...και τις τρείς κόρες μου, άσχετα τι δηλώσεις κάνανε...είναι παιδιά μου και θα παραμείνουν και θα τα λατρεύω. Είπανε τι είπανε, καλά κάνανε και το είπανε!

Η μεγάλη μου κόρη, που είναι 40 χρονών και η δεύτερη, που είναι 38, όταν έφυγε η μαμά τους ήταν 16 και 14...τα άλλα όμως δύο παιδιά, ο Νίκος και η Χριστίνα, ήταν ο Νίκος 7-8 ετών και η Χριστίνα 7-5 ετών και σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι. Ναι, τότε τα μεγάλωσα εγώ, ήμουν και πατέρας και μάνα και το έκανα, αν και είχα πολλές δραστηριότητες, δε μπορώ να φανταστώ, ότι θα έχουν πρόβλημα και δεν είμαι εκεί.

Ένα παιδάκι θέλει πιο πολύ τη μητέρα. Εγώ λοιπόν είχα την αδερφή μου και τη συγχωρεμένη τη μάνα μου, δεν είναι στη ζωή τώρα και μια οικιακή βοηθός, που καθάριζε και μαγείρευε. Είχα και τις 2 μεγάλες μου κόρες, που σε κάποια στιγμή της καθημερινότητας έπαιζαν τον ρόλο της πιο μεγάλης αδερφής. Εντάξει, το ξεπέρασα, ήμουν δίπλα, μετά από 6-7 μήνες κατάλαβε το λάθος της και επέστρεψε και όλα καλά, όχι μαζί! Όταν ανοίξει την πόρτα και φύγει για εμένα έχει φύγει για πάντα, αλλά συνέχισε να είναι στο σπίτι...

Τη μάνα τη χρειάζονται πιο πολύ τα παιδιά, εμένα επιτρέψτε μου να έχω αυτές τις απόψεις. Ως εκ τούτου, όταν επέστρεψε εγώ έφυγα σαν κύριος από το σπίτι, αλλά ήταν κάτι το τυπικό, γιατί με τα παιδιά μου ήμουν κάθε ημέρα μαζί, απλά τους άφησα στο σπίτι με την μητέρα τους και εγώ πήγα σε άλλο σπίτι έμεινα και τράβηξα τον δρόμο μου», είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

Η Χριστίνα Μπέου κατά της αδερφής της που κατηγόρησε τον πατέρα τους

«Επειδή δεν είμαστε το πολυαγαπημένο ριάλιτι σόου της Eve “ keeping up with the Kardashians” κ έχει κουράσει όλο αυτό, θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

Ουδέποτε αναζήτησα κάποιον δημοσιογράφο για να δώσω συνέντευξη κ ουδέποτε μου ζήτησε ο πατέρας μου να δώσω συνέντευξη για να τον υπερασπιστώ.

Ό,τι είπα το είπα γιατί αυτό αισθάνθηκα κ όχι επειδή έχω κάποιο συμφέρον από τον πατέρα μου, ήρθα στην Ελλάδα με τον σύζυγο μου κ δεν είμαι βάρος στον πατέρα μου. Συμφέροντα είχε κ έχει η Eve που όταν κόπηκε η οικονομική βοήθεια, για λόγους που αφορά μόνο την οικογένεια, βγήκε κ είπε όλα αυτά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η «μανα» μας μας παράτησε κ μας μεγάλωσε ο πατέρας μου κ σίγουρα υπάρχουν πολλοί μάρτυρες όπως οι άνθρωποι που τον βοήθησαν να μας μεγαλώσει κ έζησαν αυτές τις καταστάσεις μαζί μας.

Θα μπορούσα να μιλήσω σε έναν από τους δημοσιογράφους που με κατακλύζουν στα τηλέφωνα αλλά δεν ψάχνω κ δεν έχω ανάγκη για 5 λεπτά δημοσιότητας.

Έτσι λοιπόν επιλέγω μέσω του προσωπικού μου λογαριασμού να αποκαταστήσω την αληθεια κ μια μεγάλη αδικία στο πρόσωπο του πατέρα μου κ κατεπέκταση στην πραγματικη μας οικογένεια.

Ο πατέρας μας δεν είναι ομοφοβικός σε αντίθεση με την Eve που την ομοφοβία αυτή της την προκάλεσε η μάνα μας, αυτή η μάνα που κρύβεται πίσω από όλο αυτό το μίσος, την πονηριά κ τα τραύματα που όχι μόνο έχει προκαλέσει αυτή αλλά κ οι σύντροφοι που έβαζε μέσα στα σπίτια μας.

Λυπάμαι για όσους είχαν την ανάγκη να την πιστέψουν κ έπεσαν θυμα στο θεατρο της κ τα ψεματα της.
Αλλά επειδή όπως είπα κ στην αρχή δεν είμαστε ριάλιτι σόου βάζω μια τελεία εδώ κ δεν συνεχίζω.. άλλωστε οι δικοί μας άνθρωποι ξέρουν την αλήθεια κ αυτό μου φτάνει», έγραψε χαρακτηριστικά.