«Με τη δήλωση που έκανα έβλαψα εμένα...» - Η απάντηση του Αχιλλέα Μπέου για τα όσα είπε το βράδυ της εκλογής του, για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Τον αδίκησα τον εαυτό μου»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Με τη δήλωση που έκανα έβλαψα εμένα...» -  Η απάντηση του Αχιλλέα Μπέου για τα όσα είπε το βράδυ της εκλογής του, για τον Στέφανο Κασσελάκη

Για τη δήλωση που έκανε για τον Στέφανο Κασσελάκη τη βραδιά των εκλογών (δείτε εδώ τι είπε), η οποία είχε προκαλέσει θύελα αντιδράσεων, μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής 3/11, ο Αχιλλέας Μπέος, στην εκπομπή Τ- Live.

Η απάντηση του Αχιλλέας Μπέος για τη δήλωση του το βράδυ της εκλογής του για τον Στέφανο Κασσελάκη

« Ελευθερία λόγου και έκφρασης δεν έχετε μόνο εσείς οι δημοσιογράφοι, είναι για όλο τον κόσμο. Κι εγώ έχω το δικαίωμα να εκφραστώ ελεύθερα. Με τη αυτή που έκανα δήλωση τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή έβλαψα εμένα. Δεν ήταν λάθος, εγώ εξέφρασα μία αλήθεια, μία πεποίθηση και μια πραγματικότητα. Με το συγκεκριμένο ποσοστό των ανθρώπων αυτών, πρώτον δεν έχω κανένα πρόβλημα και η προσωπική ζωή τους δεν με αφορά. Όμως δεν θα μου επιβάληθούν να αποδεχτώ μια μερίδα ανθρώπων με το έτσι θέλω. Τελεία και παύλα. Και ούτε οι λίγοι θα γίνουν πολλοί.» ανέφερε αρχικά ο δήμαρχος Βόλου.

«Είμαι Έλληνας, χριστιανός ορθόδοξος και ξαφνικά δεν μπορούν να μου επιβάλλουν να αποδεχτώ αυτό το θέμα. Ξεκάθαρα πράγματα. Κι όταν ένας αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης βγαίνει και λέει ότι θα ήθελα να έχω δύο παιδιά και αυτά να είναι αγόρια αγόρια, δηλαδή το κορίτσι θα το πνίξεις; Αυτές οι δηλώσεις που θέλανε κριτική. Το είπα εγώ με τον τρόπο το δικό μου, είμαι ειλικρινής. Τον αδίκησα τον εαυτό μου. Αλλά αυτές είναι αλήθειες!» πρόσθεσε.

«Θα μπορούσα να το έχω πει διαφορετικά, να τον αποκαλέσω γκέι ή ομοφυλόφιλο και να μην συμβεί τίποτα. Μην κοιτάμε τους τύπους αλλά να κοιτάμε την ουσία. Αυτή είναι η άποψή μου. Δεν είχα όμως πρόθεση να θίξω το κομμάτι αυτών των ανθρώπων. Έκανα επίθεση στον συγκεκριμένο άνθρωπο που ήρθε ως αρχηγός κόμματος και είπε αυτά που είπε. Ήταν πιο σοβαρά αυτά που είπε ο Κασσελάκης, παρά αυτά που είπα εγώ» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο: