«Ήταν μια εσωτερική μου ανάγκη να μιλήσω για τα πράγματα που με...» - Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον δεύτερο κύκλο της σειράς του "Σέρρες"

«Με τα παιδιά δεν είμαι σαν το Χοσέ»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ήταν μια εσωτερική μου ανάγκη να μιλήσω για τα πράγματα που με...» - Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον δεύτερο κύκλο της σειράς του

Για τον δεύτερο κύκλο της τελευταίας τηλεοπτικής του σειρά, Σέρρες μίλησε, σε συνέντευξη του ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τα παιδιά αλλά και για τα βιώματα του ως παιδί της επαρχίας.

Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον δεύτερο κύκλο της σειράς του "Σέρρες"

«Τις Σέρρες τις έγραψα γιατί ήθελα να πω αυτά τα πράγματα που ήθελα με απόλυτη ειλικρίνεια και τρυφερότητα. Περισσότερο στους γκέι ανθρώπους σαν εμένα, που μεγάλωσαν στην επαρχία, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους για να μας ακούσετε και να μας κατανοήσετε και να μας σεβαστείτε».

Δείτε επίσης: Σέρρες: «Πρέπει να γράψω τον δεύτερο κύκλο χωρίς να έχω τον Πάνο στο μυαλό μου και είναι...» - Συγκινεί ο Γιώργος Καπουτζίδης

«Ετοιμάζεται δεύτερος κύκλος και νομίζω ότι ήταν μια εσωτερική μου ανάγκη να μιλήσω για τα πράγματα που με απασχολούν, για αυτά που λέγονται λάθος ή στραβά ή αναλαμβάνουν να τα πουν και να τα διηγηθούν άνθρωποι που δεν έχουν το βίωμα. Εγώ έχω το βίωμα, ξέρω πως είναι να είσαι ένας γκέι γιος σε μια επαρχιακή πόλη».

«Με τα παιδιά δεν είμαι σαν το Χοσέ, που τα έβλεπε και τρόμαζε, δεν είμαι όμως και πολύ μακριά από αυτό! Τα συμπαθώ, τα αγαπώ αλλά δεν έχω πατρικό ένστικτο. Να μην πω ψέματα. Καμιά φορά το σκέφτομαι αλλά δεν το έχω» πρόσθεσε ακόμα ο Γιώργος Καπουτζίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Το απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευή 3/11.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη του για τον αντικαταστάτη του Πάνου Νάτση στις Σέρρες

«Θα είναι κάποιος άλλος ηθοποιός. Δεν είναι ανακοινώσιμο, γιατί δεν έχουμε αποφασίσει. Θα παίξει τον ίδιο ρόλο. Θα δούμε τον Οδυσσέα και θα τον υποδύεται κάποιος άλλος. Δεν τον έχω βρει. Θέλω να είναι ένας άνθρωπος ο οποίος να παίξει σωστά τον ρόλο.

Με τον Πάνο δεν μοιάζει κανένας, είναι ένας και μοναδικός. Δεν με απασχολεί το να μοιάζει στον Πάνο, δεν ψάχνουμε κάποιον που να του μοιάζει. Θα είναι ένας καλός ηθοποιός, που θα παίξει σωστά τον ρόλο, που θα αγαπάει τον ρόλο, αυτή να είναι η ομοιότητα με τον Πάνο. Γιατί ο Πάνος ήταν ένας εξαιρετικός ηθοποιός, που έπαιξε πολύ ωραία τον ρόλο και τον αγάπησε», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε για τον δεύτερο κύκλο:

«Θα είναι πιο επικεντρωμένος στα αισθηματικά του Οδυσσέα και της Χρύσας και του Λευτέρη. Ξεκινάνε από το ποιος θα ερωτευτεί πρώτος».