«Εδώ και 30 χρόνια κάνω διαφημίσεις λόγω...» - Τι αποκάλυψε ο Αιμίλιος Χειλάκης για την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του

«Κάνω 4 διαφορετικές φωνές»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Εδώ και 30 χρόνια κάνω διαφημίσεις λόγω...» - Τι αποκάλυψε ο Αιμίλιος Χειλάκης για την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του

Για την ιδιαίτερη φωνή μου έχει και για το πως την προσέχει αφού είναι βασικό εργαλείο της δουλειάς του, μίλησε ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος, το μεσημέρι της Παρασκευής 3/11, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο ηθοποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι δανείχει τη φωνή του σε διαφιμήσεις τα τελευταία 30 χρόνια.

Τι αποκάλυψε ο Αιμίλιος Χειλάκης για την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του

«Στα 17 κατάλαβα τη φωνή μου που μπήκα στο θέατρο τέχνης. Εκεί το κατάλαβα και μου δόθηκαν ευκαιρίες λόγω της φωνής μου. Εδώ και 30 χρόνια κάνω διαφημίσεις λόγω της φωνής μου.»

«Κάνω 4 διαφορετικές φωνές αναλογικά με τη διαφήμιση. Στη προσπάθεια μας να είμαστε ρεαλιστικοί μιμούμαστε αυτό που έχουμε δει. Δεν είναι λάθος αλλά θέλει τεχνική. Εγώ προσπαθώ να βάζω μέταλλο και το λέω και στους συναδέλφους του. Και προσπαθούν και το κάνουν. Όλα έχουν τεχνική».

Δείτε επίσης: Εγκατέλειψαν την Αθήνα για να ζήσουν σε ειδυλλιακό σπίτι στα Κύθηρα - Η θέα από την ταράτσα της Αθηνάς Μαξίμου και του Αιμίλιου Χειλάκη

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μίλησε και για την παράσταση που πρωταγωνιστεί «Μη σου τύχει» στο θέατρο Αθηνών.

«Κωμωδία, όπως κάνω τώρα στο θέατρο, δεν έχω ξανακάνει. Το τραγικό εάν το δεις αλλιώς είναι κωμικό. Η εικόνα αυτή για εμένα είναι η παιδικότητά μου, γυρίζω εκεί. Αλλά πιστεύω πως μας δίνει την εντύπωση πως είμαστε σημαντικοί όταν ασχολούμαστε με άλλες δεκαετίες. Ο ρόλος μου είναι το ορόσημο του ηλιθίου αλλά έχει μια γλύκα και προσπαθεί και εκείνος να ζήσει έναν έρωτα, όπως όλοι».

Δείτε εδώ το βίντεο: