Εγκατέλειψαν την Αθήνα για να ζήσουν σε ειδυλλιακό σπίτι στα Κύθηρα - Η θέα από την ταράτσα της Αθηνάς Μαξίμου και του Αιμίλιου Χειλάκη

Έχει φυτά, λευκή πέργκολα και μεγάλες μαξιλάρες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
maximouathina - Instagram - NDP
maximouathina - Instagram - NDP

Η Αθηνά Μαξίμου ήταν καλεσμένη την Τρίτη (3/10) στην εκπομπή Fay's Time με την ίδια να μιλάει αναλυτικά για τα επαγγελματικά της σχέδια και φυσικά με λόγια καρδιάς για τον αγαπημένο της σύζυγο, Αιμίλιο Χειλάκη.

Το ζευγάρι ηθοποιών ζει στην Αθήνα, ωστόσο πέρυσι πήραν την απόφαση να μείνουν για λίγο εκτός επαγγέλματος και έτσι πέρασαν όλον το χειμώνα στα αγαπημένα τους Κύθηρα (δείτε εδώ την απίστευτη πρόταση γάμου στην Μαξίμου).

Όπως τόνισε, η Αθηνά Μαξίμου το νησί αποτελεί μεγάλη αγάπη για εκείνη και τον Αιμίλιο Χειλάκη και μάλιστα αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες, που δημοσιεύουν στο instagram από το σπίτι τους εκεί.

Η απόφαση της Αθηνάς Μαξίμου και του Αιμίλιου Χειλάκη να ζήσουν στα Κύθηρα

«Πέρσι κάναμε αυτό το μεγάλο διάλειμμα, που το μεγαλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου, πήγαμε στα Κύθηρα, εγώ έμεινα από τον Οκτώβρη μέχρι τον Ιούνιο. Ήταν καταπληκτικά, νομίζω ότι χρειάζεται να το κάνει κανείς αυτό όταν μπορεί.

Αγαπάμε πάρα πολύ τα Κύθηρα και πάντα ονειρευόμασταν να ζήσουμε έναν χειμώνα εκεί και έτσι τα φέραμε από εδώ τα φέραμε από εκεί και πέρσι τα καταφέραμε. Άλλαξαν πολλά, παίρνεις απόσταση, βλέπεις τα πράγματα από διαφορετικό μάτι, ξεκουράζεται το μυαλό, η ψυχή και επίσης η ησυχία και η φύση είναι κάτι που δεν το ανταλλάσσω με τίποτα», είπε η Αθηνά Μαξίμου.

Η πρώτη γνωριμία τους

Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένοι το μεσημέρι της Πέμπτης 30/6 στον καναπέ της εκπομπής «Κυψέλης». Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τη γνωριμία τους και για το πώς καταφέρνουν να είναι ακόμα μαζί μετά από18 ολόκληρα χρόνια.

Το ζευγάρι βρίσκεται μαζί στην παράσταση «Μηδεία» με την Αθηνά Μαξίμου στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Αιμίλιο Χειλάκη στη σκηνοθεσία - που του αρέσει να κάνει εκπλήξεις στο κορίτσι του.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης αναφέρθηκε επίσης στην επαγγελματική του πορεία αποκαλύπτοντας πως δεν θα ήθελε ποτέ να γίνει δάσκαλος υποκριτικής και ότι προτιμά τη σκηνοθεσία.

Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησαν, ακόμη, για το τι ξεχωρίζει ο ένας στον άλλον και τα χαρακτηριστικά που τους έλκουν.

«Ένας άνθρωπος αρχοντικός, με ευγένεια, δε κρύβεται, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι ψεύτικο από την Αθηνά. Γι' αυτό και με έχει κάνει πιο αληθινό», δήλωσε ο Χειλάκης.

«Ο Αιμίλιος είναι λενας πολύ τρυφερός άνθρωπος, έχει στόχους, ονειρεύεται και θέλει τόσο πολύ να το κάνει. Τον θαυμάζω πάρα πολύ για τον τρόπο που έχει προχωρήσει», συνέχισε η Μαξίμου .

Επίσης, η Αθηνά Μαξίμου αποκάλυψε πως στην πρώτη γνωριμία τους μιλούσαν με μηνύματα από τις 3 έως τις 7 το πρωί και στις 9 κανόνισαν ραντεβού έξω από τον «Δρομέα» στο κέντρο της Αθήνας.