«Μου έχουν κάνει προτάσεις απλώς...» - Η αποκάλυψη της Τζίνας Αλιμόνου για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση

«Μου αρέσει πολύ το wellbeing»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Για τις προτάσεις που έχει δεχτεί και το ενδεχόμενο να την ξαναδούμε στην τηλεόραση μίλησε το πρωί της Παρασκευής 3/11 η Τζίνα Αλιμόνου στην κάμερα της εκπομπή Πρωινό Σουσού. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για την Σοφία Χατζηπαντελή απέφυγε να απαντήσει.

Η αποκάλυψη της Τζίνας Αλιμόνου για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση

«Η τηλεόραση μου αρέσει αλλά θα το έκανα μόνο αν μου άρεσε το αντικείμενο. Μου αρέσει πολύ το wellbeing. Μου έχουν κάνει προτάσεις απλώς έχω πάρα πολύ λίγο χρόνο γιατί ασχολούμαι με την εταιρεία που έχω και τα τέσσερα παιδιά μου. Δεν βλέπω πολύ τηλεόραση παρότι έχω δουλέψει αρκετά εκεί. Αλλά νομίζω είναι εκπομπές που είναι ευχάριστες για το κοινό. Γενικώς η τηλεόραση έχει μια παραγωγή που είναι στρεσογόνα και δεν είναι πάντα εύκολη» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Δεν επεδίωξα ποτέ να γίνει...» - Η Τζίνα Αλιμόνου μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο από τον Παύλο Βαρδινογιάννη

«Δεν έχω δει τη Σοφία Χατζηπαντελή και δεν θέλω να το σχολιάσω. Καταρχήν δεν κάνουμε body shaming. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι όμορφοι, το μόνο θέμα που μπορεί κάποιος να είναι υπέρβαρος είναι η υγεία του.Δεν σημαίνει ότι δεν είναι όμορφος. Η ομορφιά είναι θέμα προσωπικότητας και πόση αυτοπεποίθηση έχεις» κατέληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τι κάνει σήμερα σήμερα η Τζίνα Αλιμόνου

Πλέον η Τζίνα Αλιμόνου έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις σε επίσημες εκδηλώσεις. Μια από τις πρόσφατες εμφανίσεις της ήταν στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, όπου μίλησε για το διαζύγιο της από τον Παύλο Βαρδινογιάννη.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Στην πιο πρόσφατη πόζαρε με μικροσκοπικό μπικίνι και έκανε χαμό στα σχόλια! Οι αναλογίες στα 50 της είναι συγκλονιστικές, με τους διαδικτυακούς της φίλους να την αποθεώνουν.