«Υπήρχαν σύντροφοι στη ζωή μου που εκμεταλλεύτηκαν τη δημοσιότητα μου...» - Τα "καρφιά" της Κάτιας Ταραμπάνκο σε πρώην σχέση της

«Το έβλεπα αλλά ο έρωτας και τα ροζ γυαλιά τα κάνουν να φαίνονται όλα όμορφα»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Για την προσωπική της ζωή αλλά και για κάποιες σχέσεις τις οποίες θεώρει ότι την εκμεταλλεύτηκαν τη δημοσιότητα της, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 3/11, η Κάτια Ταραμπάνκο, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha.

Τα "καρφιά" της Κάτιας Ταραμπάνκο σε πρώην σύντροφό της

«Θαρρώ πως υπήρχαν σύντροφοι στη ζωή μου που εκμεταλλεύτηκαν τη δημοσιότητα μου. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, σίγουρα το έκαναν. Από εκεί και πέρα όμως δεν είμαι και ηλίθια. Το έβλεπα αλλά ο έρωτας και τα ροζ γυαλιά τα κάνουν να φαίνονται όλα όμορφα και ήθελα να βοηθήσω τον άνθρωπο μου εκείνη την στιγμή να κάνει και αυτός το κομμάτι του επειδή εγώ είχα μια πάρα πολύ έντονη δημοσιότητα» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Δεν ξέρω αν μου κάνανε προτάσεις για σειρές φέτος...» - Η αποκάλυψη της Κάτιας Ταραμπάκνο για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση

«Εμένα με ενοχλεί όμως η αχαριστία, γενικά. Το ότι κάποιος θα είναι δίπλα μου, θα το κάνει τόσο ανοιχτά και μετά θα μιλάει και άσχημα για μένα, ε ρε φίλε, δεν πάει έτσι! Θα σου γυρίσει και πρόσεχε! Δεν το έχω για συγκεκριμένο πρόσωπο, γενικά. Γενικά το λέω, δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό μου».

«Έχω δεχθεί πρόταση γάμου και live κιόλας! Σίγουρα εκεί δεν λες όχι, το πας λίγο από εδώ και λίγο από εκεί και κάπως το μανατζάρεις. Φαντάζομαι και εγώ φαινόμουν ότι δεν ήμουν έτοιμη για γάμο οπότε, όταν δέχθηκα την πρόταση, έπεσα λίγο από τα σύννεφα και ήμουν τύπου «μα δεν με ξέρεις καθόλου; Δεν με βλέπεις, δεν είμαστε μαζί; Είσαι σε άλλον κόσμο;». Οπότε εκεί αναθεωρείς πράγματα για όλη τη σχέση, όχι μόνο για την πρόταση» κατέληξε Κάτια Ταραμπάνκο.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις της: