«Δεν ξέρω αν φεύγει ο έρωτας μετά...» - Οι δηλώσεις του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου για τον γάμο τους

«Εγώ είδα πρώτος το νυφικό γιατί εγώ το παρήγγειλα»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Τα σκαλιά της εκκλησίας να ανέβουν ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου στις 12 Δεκεμβρίου, μετά από 18 χρόνια που είναι μαζί, όπως είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης 2/11 πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης "Εκατομμυριούχος" στο θέατρο Παλλάς με πρωταγωνιστές τον Νίκο Κουρή και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Το ζευγάρι, αμέσως μετά μίλησε στις κάμερες για τον ευτυχές γεγονός. Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

«Ήρθα να δω τον μέλλοντα σύζυγό μου. Ο Νίκος είναι σπουδαίος. Δεν ξέρω αν φεύγει ο έρωτας μετά τον γάμο, γιατί δεν παντρευτήκαμε. Μπορεί να μη ξέρουμε τους λόγους που παντρευόμαστε, αλλά αυτό είναι και το ενδιαφέρον. Αγχώνομαι με τις προετοιμασίες, είναι κάτι συναρπαστικό. Θα είναι ανοιχτός γάμος αλλά το πάρτι θα είναι πιο κλειστό» αποκάλυψε

«Εγώ είδα πρώτος το νυφικό γιατί εγώ το παρήγγειλα. Ο γιος μας θα συνοδεύσει τη μητέρα του στην εκκλησία. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με αυτό. Έκανα πρόταση γάμου κανονικά, γονάτισα. Δεν έχω κανένα θέμα. Ξέρω ότι είμαι ένας άνθρωπος που είναι σε αυτόν τον χώρο» ανέφερε από την πλευρά του ο Νίκος Κουρής.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του:

Η διαφορά ηλικίας τους

Ο Νίκος Κουρής είναι ένας από τους Έλληνες ηθοποιούς που με τους ρόλους που έχει υποδυθεί έχει χαραχθεί στη μνήμη των τηλεθεατών και όχι μόνο και έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Το περασμένο διάστημα τον είδαμε να δοκιμάζεται και στον ρόλο του παρουσιαστή, όπου είχε και τα ατυχήματά του, ενώ πρωταγωνίστησε και στη σειρά του ANT1, Άγριες Μέλισσες.

Ο ίδιος προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν δημοσιεύει συχνά υλικό από την καθημερινότητά του, ωστόσο είναι γνωστό πως είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με την Έλενα Τοπαλίδου, η οποία είναι και ηθοποιός αλλά και χορεύτρια.

Είναι μικρότερή του κατά δύο χρόνια, καθώς εκείνος είναι 49 και εκείνη 47 και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Πέτρο. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, βρήκαμε μερικές φωτογραφίες της γυναίκας που έχει αλλάξει τη ζωή του ηθοποιού.

Έλενα Τοπαλίδου

Έλενα Τοπαλίδου σύζυγος Νίκου Κουρή

Έλενα Τοπαλίδου η σύζυγος του Νίκου Κουρή

Πηγή φωτογραφιών: Instagram / Έλενα Τοπαλίδου