«Είναι φίλοι μου αυτοί...» - Η απάντηση του Σπύρου Παπαδόπουλου στους δημοσιογράφους για τη νεα εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου

Δείτε τι είπε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Τη νέα μουσική εκπομπή με παρουσιαστή του Χρήστου Φερεντίνου που αναμένεται να ξεκινήσει στον ΣΚΑΙ σχολίασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, το βράδυ της Πέμπτης 2/11,στην πρεμιέρα της παράστασης Sexy Laundry. Ο ηθοποίος απαντησε μια κωμική διάθεση στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και για την νέα εκπομπή στην ΕΡΤ με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Χρήστο Νικολόπουλο.

Η απάντηση του Σπύρου Παπαδόπουλου στους δημοσιογράφους για τη νεα εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου

«Τι είναι αυτό; Άρχισε να προβάλλεται ήδη. Όχι, δεν το είδα. Καλό ήταν; Εσάς προσωπικά σας άρεσε; Να ρωτώ κι εγώ, όχι μόνο εσείς. Μπράβο, πολύ χαίρομαι.»

Δείτε επίσης: «Ζητούσες κάποια χρήματα για να εμφανιστείς στις εκπομπές» - Αμηχανία με την αποκάλυψη του Σεργουλόπουλου για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

«Αλήθεια το λες; Έλα ρε αλήθεια; Είναι φίλοι μου αυτοί. Με τον Φερεντίνο είμαστε πολύ φίλοι. Με τον Νικολόπουλο και την Μελίνα επίσης»

Δείτε τις δηλώσεις του:

Η αποκάλυψη του Σπύρου Παπαδόπουλου για την εκπομπή "Στην υγειά μας"

«Είμαστε 3η σεζόν στο Sexy laundry. Το έργο είναι πολύ ωραίο, η Ρένια είναι αυτή που είναι, νομίζω μπορούμε να παίζουμε μαζί μέχρι τα βαθιά γεράματα. Η Ρένια πάντα ήταν πολύ όμορφο κορίτσι και πολύ εντάξει άνθρωπος, δεν είχε τα σουσούμια της ωραίας γκόμενας. Δεν θα μπορούσε να γίνει ένα reunion των Απαράδεκτων χωρίς τον Βλάσση. Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές με τη Δήμητρα.», είπε αρχικά ο ηθοποιός

«Από μωρό παιδί δεν τα πήγαινα καλά με τα θεία. Κάποτε παίζαμε με τον Ηρακλή και χάναμε 1-0 και είχα γονατίσει στα εικονίσματα και παρακαλούσα να ισοφαρίσουμε. Στην εκκλησία πηγαίναμε περισσότερο για τα κορίτσια, ήταν ο μόνος χώρος να τα βλέπουμε. Η κοσμοθεωρία μου δεν άλλαξε σε απολύτως τίποτα μετά το πρόβλημα υγείας μου, είπα “άμα είναι να τελειώνουμε ας τελειώνουμε”».

«Είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε αν θα υπάρξει νέος κύκλος για το Κάνε ότι κοιμάσαι. Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ νούμερα τηλεθέασης, δεν με ενδιαφέρουν. Γελάω με αυτό το πράγμα.»

«Δεν μετάνιωσα καθόλου που σταμάτησε το Στην υγεια μας, είχε αρχίσει μία φθορά μέσα μου και έξω μου. Θα ήθελα να την έχω σταματήσει νωρίτερα. Η εκπομπή είχε γίνει πια σαν ένα κοινωνικό αγαθό. Μου πήρε 4-5 χρόνια για να αποφασίσω να την σταματήσω. Δεν νομίζω να επανέφερα το Στην υγειά μας τώρα, ίσως μετά από πολλά χρόνια.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρήστος Φερεντίνος για το διαζύγιό του με την Σοφία Παυλίδου: «Σίγουρα δεν φταίει μόνο ένας»

Χρήστος Φερεντίνος: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον παρουσιαστή

Πρωτοχρονιά με φίλους! Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Χρήστο Φερεντίνο

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Πάνω που είπα τα κόβω αυτά, έρχεται μια κούκλα στον Εκατομμυριούχο και μου λέει...»

«Βγαίνουν και λένε προκλητικά ότι δεν ασχολούνται με τα νούμερα, δεν αντέχω άλλο να...» Ξέσπα η Ελεονώρα Μελέτη για τις δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου

"Σάββατο Γλεντάμε": Πρεμιέρα για τη δεύτερη εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου

«Τα έχω ξεχάσει όλα...» - Ο Χρήστος Νικολόπουλος "άνοιξε τα χαρτιά του" για την κόντρα του με τον Στέλιο Καζαντζίδη

3 χρόνια μετά το χωρισμό τους - Η κοινή εμφάνιση του Σπύρου Παπαδόπουλου με τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου

«Δεν τη νοσταλγώ καθόλου γιατί...» - Η αντίδραση του Σπύρου Παπαδόπουλου για την παρουσίαση