«Ένα ευχέλαιο θέλω τώρα» - Άσχημη εξέλιξη στο ταξίδι της Ιωάννας Τούνη με τον μικρό Πάρη στη Βουδαπέστη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε μέχρι την Βουδαπέστη μαζί με την ομάδα της Bubblegun, της εταιρείας ρούχων δηλαδή που της ανήκει μαζί με την κολλητή της Στέλλα Πάσσαρη, για να πραγματοποιήσουν φωτογραφήσεις και να ολοκληρώσουν τις νέες καμπάνιες. Το ταξίδι αυτό, όμως, έκρυβε πολλές εκπλήξεις και για κακή τους τύχη.

Όπως αποκάλυψε μέσα από stories και αναρτήσεις στα social media της η Influencer, έτυχαν πολλά απρόοπτα! Το βασικότερο πρόβλημα από όλα, ωστόσο, είναι ο καιρός. Δεν τα είχαν υπολογίσει σωστά και παρόλο που διαφημίζουν τα χειμερινά ρούχα, δεν είχαν δει πως θα βρέχει συνεχώς.... και έτσι κυκλοφορούν με μία ομπρέλα στο χέρι όλη μέρα και όλη νύχτα, επιχειρώντας να δημιουργήσουν το περιεχόμενο που επιθυμούν ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως γίνονται "παπιά".

Δείτε επίσης: «Είμαι αρκετά down, κουρασμένη και υποτονική...» - Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το χάπι θηλασμού

Οι δυσκολίες της Ιωάννας Τούνη στο ταξίδι της στη Βουδαπέστη

«Θα κλάψω», ανέφερε σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνεχίζοντας: «Ένα ευχέλαιο θέλω τώρα», ζητώντας από τους ακόλουθούς της να την ξεματιάσουν.

Προβλήματα υπήρχαν και με το σπίτι που έμεινε...

...αλλά θα το αφήσει για μία άλλη φορά αυτό! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok έδειξε πώς πέρασε την πρώτη της μέρα εκεί, από το ταξίδι με το αεροπλάνο μέχρι τη στιγμή που έπεσε για ύπνο.

Σε αυτό παρουσίασε και το δωμάτιο του σπιτιού στο οποίο μένει. Αποφάσισε να μείνει χωριστά από τις συνεργάτιδές της ώστε να μην τις ενοχλεί με το μωρό. Στην αρχή της δόθηκε διαφορετικό δωμάτιο από αυτό που έμεινε τελικά, κάτι για το οποίο θα μιλήσει στη συνέχεια, ωστόσο το τελευταίο φάνηκε αρκετά άνετο και cozy για την ίδια και τον μπέμπη της.

Έχει ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι στο κέντρο, το οποίο κοιτά προς τις τεράστιες τζαμαρίες που υπάρχουν εκεί, ενώ μπροστά από αυτές υπάρχει και ένα μικρό κυκλικό τραπέζι με τρεις καρέκλες και μία τηλεόραση στον τοίχο. Φαίνεται πως υπάρχει ακόμη ένας μικρός καναπές στον χώρο, αλλά και ένα παρκοκρέβατο για τον Πάρη.