«Είσαι η πιο περιζήτητη πεθερά στην Ελλάδα» - Πανζουρλισμός για τους δύο κούκλους γιους της Μαρίας Μπακοδήμου

«Παλιά μου έστελναν άντρες, τώρα μου στέλνουν κορίτσια και μου λένε...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είσαι η πιο περιζήτητη πεθερά στην Ελλάδα» - Πανζουρλισμός για τους δύο κούκλους γιους της Μαρίας Μπακοδήμου

Ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή, Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, για την Μαρία Μπακοδήμου, καθώς ο μεγαλύτερος γιος της είχε τα γενέθλιά του. Η περήφανη μανούλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από όταν ήταν ακόμα πολύ μικρός και έγραψε χαρακτηριστικά: «23, αγοράκι μου. Σε αγαπώ».

γιος Μπακοδήμου

Τα σχόλια για την περιζήτητη πεθερά της χώρας, Μαρία Μπακοδήμου

Το μεσημέρι του Σαββάτου 4/11 βγήκε στον αέρα του Γειά σου στο κανάλι του ΣΚΑΙ και θέλησε να του ευχηθεί ξανά, με τους συνεργάτες της να επισημαίνουν πως και οι δύο γιοι της είναι περιζήτητοι, κάτι που καθιστά και την ίδια την πιο περιζήτητη πεθερά. Η ίδια ξέσπασε σε γέλια, ενώ αποκάλυψε πως πράγματι δέχεται πολλά μηνύματα από νέα κορίτσια για τα παιδιά της (δείτε εδώ τα δύο αγόρια).

«Γιόρταζε το αγόρι μου το μεγάλο έγινε 23. Σκέφτηκα να γράψω "χρόνια πολλά γιε μου" και λέω από κάτω θα έγραφε "ευχαριστώ ρε μάνα"» είπε αρχικά και τότε ένας από τους συνεργάτες της, δήλωσε: «Μαρία στα social media, λένε ότι είσαι η πιο περιζήτητη πεθερά στην Ελλάδα», με εκείνη να το δέχεται γελώντας και να επισημαίνει: «Είμαι, είμαι παιδιά, παλιά μου έστελναν άντρες, τώρα μου στέλνουν κορίτσια, Μου λένε "θέλω όποιον απ' τους δύο να' ναι».

Δείτε επίσης: «Τον ρόλο της πεθεράς τον ζω, τον ρόλο της γιαγιάς...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπακοδήμου για τους δύο γιους της και τις σχέσεις της με τις συντρόφους τους