Ρομαντική βαρκάδα στον Τάμεση αργά το βράδυ - Η φαντασμαγορική έξοδος της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη στο Λονδίνο

Σαν να βρίσκονται ταξίδι του μέλιτος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν ένα πολύ μεγάλο κοινό! Λατρεύουν και οι δύο τα ταξίδια. Έτσι, οπότε οι επαγγελματικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις το επιτρέπουν, μπαίνουν στα αεροπλάνα και φεύγουν σε οποιοδήποτε προορισμό, είτε με τις δίδυμες κόρες τους είτε μόνοι τους.

Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέχρι το Λονδίνο, οι δυο τους και να περάσουν λίγο χρόνο μαζί ως ζευγάρι, χωρίς έγνοιες. Η διάσημη Influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από την άφιξή τους εκεί, ενώ αργότερα ενημέρωσε τους ακόλουθούς της για την έξοδο που επέλεξε να κάνει με τον καλό της.

Δείτε επίσης: «Χαμογελάω αγάπη μου» - Το τρυφερό βίντεο με τις δίδυμες κόρες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα

Βίντεο από την βαρκάδα της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη στο Λονδίνο

Έβαλαν τα καλά τους, με την ίδια να φορά ένα λευκό κοστούμι με ροζ γόβες και τσάντα, και έκαναν ρομαντική βαρκάδα στον Τάμεση ποταμό, με θέα το φωτισμένο London Eye.

Τι συμβαίνει στο σπίτι τους στην Αθήνα

O Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πριν από το καλοκαίρι πήραν την απόφαση να κάνουν ανακαίνιση στο σπίτι τους με την οικογένεια να περνάει τους περισσότερους καλοκαιρινούς μήνες στην Αντίπαρο.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα, οι τέσσερις τους βλέπουμε να μένουν σε άλλο σπίτι, καθώς οι εργασίες στο δικό τους σπίτι φαίνεται να έχουν πάει πίσω (δείτε εδώ την κατάσταση, που επικρατούσε πριν από λίγο καιρό).

Μέσα από ένα update, που έκανε η Χριστίνα Μπόμπα με ένα insta story έδειξε το πως πηγαίνουν οι εργασίες με το σπίτι τους να θέλει αρκετό χρόνο ακόμα, μέχρι να φτάσει στο τελικό στάδιο, που έχουν ονειρευτεί.

«Έχουμε δρόμο ακόμα», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.