«Είμαι σε μια ηλικία κι εγώ που πρέπει!», «Ο σύντροφος είναι;» - "Πάγωσε" η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την ερώτηση του Τσουρού για την εγκυμοσύνη & τον γάμο

Της ήρθε από εκεί που δεν το περίμενε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είμαι σε μια ηλικία κι εγώ που πρέπει!», «Ο σύντροφος είναι;» -

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, πριν ακόμα επιβεβαιώσει τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, φαινόταν πως είχε φτιάξει ήδη τη ζωή της με έναν άλλο άντρα, τον Γρηγόρη Μόργκαν, ο οποίος συμμετείχε στο Nomads. Μήνες έχουν περάσει έκτοτε, όμως η δημοσιογράφος δείχνει αποφασισμένη να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή τη φορά, προστατεύοντας τον εαυτό της και τον σύντροφό της (δείτε εδώ παρόλα αυτά φωτογραφίες από το μαγευτικό τριήμερο που πέρασαν μαζί).

Οι συνεργάτες και οι φίλοι της όμως δεν την αφήνουν σε ησυχία. Το Σάββατο 4/11, ο Κώστας Τσουρός κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Ακόμα δεν είδες τίποτα" της πέταξε, μάλιστα, μία ατάκα για τον καλό της, η οποία την έκανε να "παγώσει" και να χάσει τα λόγια της.

Η ατάκα του Κώστα Τσουρού για τον σύντροφο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που την "πάγωσε"

  • Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πάντως εγώ θα φοράω στενά ρούχα στην εγκυμοσύνη μου, να φαίνεται η κοιλιά μου.
  • Κώστας Τσουρός: Όλο γάμους και εγκυμοσύνες μας λες Ευρυδίκη. Πρόσεχε!
  • Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Εντάξει, είμαι σε μια ηλικία κι εγώ που πρέπει.
  • Νόνη Δούνια: Η ηλικία είναι ή η στιγμή;
  • Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η στιγμή. Η ηλικία...
  • Κώστας Τσουρός: Ο σύντροφος είναι;
  • Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Για πες...

Με ποια ηθοποιό είχε σχέση ο Γρηγόρης Μόργκαν πριν

Ο ντράμερ που έχει κλέψει την καρδιά της Ευρυδίκης, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τόσο με την συμμετοχή του στο Nomads, όσο και με την προσωπική του ζωή. Ο Γρηγόρης Μόργκαν διατηρούσε δεσμό για τέσσερα χρόνια με την άλλοτε κολλητή φίλη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Βαλαβάνη νέος σύντροφος και πρώην ης πηνελόπης αναστασοπούλου

Η ρήξη ανάμεσά στις δυο γυναίκες, για αρχή, ήρθε το 2019 ενώ διαλύθηκε μέχρι και η κουμπαριά, καθώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα βάφτιζε το δεύτερο παιδί της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Στο σήμερα οι σχέσεις των δυο γυναικών έχουν διαρραγεί με τη μια να μην ακολουθεί καν την άλλη στo Instagram.

Ο Γρηγόρης πέρα από ντράμερ αγαπά ιδιαίτερα και το σερφ κι από ότι φαίνεται το καλοκαίρι το πέρασε μαζί με την σανίδα του και την Ευρυδίκη.

Δείτε εδώ μάλιστα τα σχόλια λατρείας που αντάλλαξαν πριν λίγο καιρό στο instagram και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!