«Κοίταξε, δεν απάντησα στον κύριο Κονδυλάτο...» - Το ξεκαθάρισμα της Δανάης Μπάρκα μετά τον σάλο με το bodyshaming

«Επειδή έχω υπάρξει και είμαι ambassador...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δανάη Μπάρκα ήταν καλεσμένη το Σάββατο (4/11) στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα με την παρουσιάστρια - ηθοποιό να κάνει δηλώσεις σχετικά με τα επαγγελματικά της και στη συνέχεια και κριτικές, που μπορεί να την στεναχωρήσουν.

Πρόσφατα μάλιστα είδαμε ξανά το όνομα της παρουσιάστριας να γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης με αφορμή τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου περί κιλών και του τι θεωρεί εκείνος καλαίσθητό (δείτε εδώ τι απάντησε η Δανάη από την εκπομπή της).

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Δανάη Μπάρκα εξήγησε, πως απάντησε στον σχεδιαστή κοσμημάτων παρά το γεγονός, πως εκείνος δεν αναφέρθηκε σε εκείνη, καθώς συχνά νιώθει ότι εκείνη μπορεί μέσα από την εκπομπή της να υπερασπιστεί συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων.

Το νέο σχόλιο της Δανάης Μπάρκα για τον Περικλή Κονδυλάτο

«Κοίταξε, δεν απάντησα στον Κονδυλάτο, είπα τη γνώμη μου πάνω σε ένα θέμα. Δεν είναι ότι απάντησα στον ίδιο τον κύριο Κονδυλάτο, αλίμονο. Δεν μου είπε ο άνθρωπος και τίποτα, δεν μου απηύθυνε δηλαδή τον λόγο για να του απαντήσω. Αλλά όταν νιώθω ότι κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν το βήμα όπως έχω εγώ, δεν μπορούν να απαντήσουν και να πουν την άποψη τους, θα πω και εγώ τη δική μου όπως θα την πούμε όλοι.

Γιατί νομίζω ότι οι ανοιχτοί διάλογοι οδηγούν μόνο σε καλό. Δηλαδή το να ακούμε και μια άποψη παραπάνω, μπορεί να μας μετακινήσει από κάτι και επίσης επειδή έχω υπάρξει εγώ και είμαι ambassador κάποιων εταιρειών, όταν μου προτάθηκε η εκάστοτε πρόταση ήμουν χαρούμενη, έλεγα κοίτα, θα σταματήσω να βλέπω μόνο ένα συγκεκριμένο ανθρώπινο πρόσωπο στις εταιρείες. Είπα, ότι πρέπει να υπερασπιστώ και αυτό που κάνω εγώ και πολλά άτομα που μπορεί να σκέφτηκαν το ίδιο με εμένα. Δεν το κάνω με θυμό, το κάνω για να υπερασπιστώ και άλλους ανθρώπους», είπε η Δανάη Μπάρκα.