Για κρασί πολύ κοντά ο ένας στον άλλον - Νέα κοινή έξοδος για την Μυρτώ Αλικάκη με τον γοητευτικό σύντροφό της

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μυρτώ Αλικάκη διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, καθώς πρόσφατα ερωτήθηκε από δημοσιογράφους για τη νέα της σχέση με την ίδια να μην διαψεύδει, ούτε να επιβεβαιώνει κάτι.

Πρόσφατα λοιπόν είδαμε την πρώτη επίσημη έξοδο της Μυρτούς Αλικάκη με τον αγαπημένο της, Nικόλα Κωστή (δείτε εδώ). Φαίνεται λοιπόν, πως το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία άνεση με τη δημοσιότητα και έτσι προχώρησαν σε μία νέα έξοδο.

Η νέα έξοδος της Μυρτούς Αλικάκη με τον σύντροφό της

Πιο αναλυτικά, ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την ηθοποιό μαζί με τον σκηνοθέτη να απολαμβάνουν το κρασί τους, ο ένας δίπλα στον άλλον, στο θέατρο Αθηνών, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Μη σου τύχει".

Αλικάκη - σχέση

Τι είπε η Αλικάκη για τη νέα της σχέση

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Τέλειοι ξένοι" βρήκε την ηθοποιό, όπου και πρωταγωνιστεί, η κάμερα της εκπομπής. Στην αρχή η δημοσιογράφος τι ρώτησε, εάν έχει ψάξει κινητό συντρόφου της. Εκείνη απάντησε, πως στο πολύ μακρινό παρελθόν το έχει κάνει. «Από πολύ νωρίς αποφάσισα, ότι δε θέλω να το κάνω αυτό, ούτε θέλω να μου ψάχνουν το δικό μου κινητό», σχολίασε. Ενώ, παράλληλα, πρόσθεσε, πως ένιωσε πολύ άσχημα, όταν το έκανε.

«Το θεωρώ κάπως ξεφτίλα», να ψάχνεις κάποιου το κινητό, επισήμανε. «Αλλά όλοι έχουμε τέτοιες στιγμές τι να κάνουμε», συνέχισε. «Δε θα απαντήσω σε τίποτα τέτοιο», είπε όταν τη ρώτησε η δημοσιογράφος για τα δημοσιεύματα, που τη θέλουν σε σχέση. «Δε λέω τίποτα», αποκρίθηκε, καθώς εξήγησε, πως δε θα δηλώσει ούτε αν είναι καλά στα προσωπικά της.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: