«Είναι ζαρτιέρες από αληθινό...» - Στη φόρα το πιο εκκεντρικό κομμάτι που κρύβεται στην ντουλάπα του Λάκη Γαβαλά

Αποκλειστικές δηλώσεις!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι ζαρτιέρες από αληθινό...» - Στη φόρα το πιο εκκεντρικό κομμάτι που κρύβεται στην ντουλάπα του Λάκη Γαβαλά

Ο Λάκης Γαβαλάς δε μπορούσε να λείπει το Σάββατο (4/11) από το Athens Fashion Week με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr και τη δημοσιογράφο μας Ιωάννα Βουτσή να του αποσπά δηλώσεις (δείτε εδώ τι μας είπε η Σιακαβάρα συνοδευόμενη από τον Πλεύρη).

Όπως βλέπουμε, ο σχεδιαστής ρούχων είχε πολύ καλή διάθεση και απάντησε με χαμόγελο σε ερωτήσεις, που αφορούν στην έμπνευση του - καθώς παρουσιάζει εκκεντρικά looks - αποκαλύπτοντας και το πιο ιδιαίτερο κομμάτι στην ντουλάπα του.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σχολιάσουμε και την ενδυματολογική επιλογή του Λάκη Γαβαλά, ο οποίος επέλεξε σατέν ριγέ πουκάμισο, άσπρο σακάκι και παντελόνι με ένα πολύ ιδιαίτερο μπλε καπέλο, που έδενε άψογα με τους φακούς των γυαλιών ηλίου του.

Το πιο εκκεντρικό κομμάτι στην ντουλάπα του Λάκη Γαβαλά

Θέλω να σας ρωτήσω από που εμπνέεστε;

Από που εμπνέομαι; Έτσι και αλλιώς πια έχω ένα τεράστιο αρχείο, δεν υπάρχει θέμα έμπνευσης, υπάρχει θέμα επανάληψης! Επαναλαμβάνω αυτά, που έχω βάλει παλαιότερα.

Τι είναι μόδα για εσάς;

Για εμένα μόδα είναι να ξυπνάς το πρωί με υπέροχη διάθεση και αφού έχεις βγάλει την πιτζάμα σου φοράς ένα T-shirt, ένα φούτερ και πας στο γυμναστήριο. Μετά γυρίζεις σπίτι σου και φοράς αυτά, που πρέπει να φορέσεις για να αισθάνεσαι άνετα.

Το πιο εκκεντρικό κομμάτι, που έχετε στην ντουλάπα σας; Ξέρω είναι δύσκολο!

Το πιο εκκεντρικό κομμάτι, που έχω στην ντουλάπα μου είναι ζαρτιέρες από αληθινό χρυσάφι.

Η αποκάλυψη για τη σχέση του

«Έχω σχέση και είναι παλαιάς κοπής. Έχω μια ομαλή σχέση, που σιγά σιγά γίνεται κάτι αιθέριο, υπέροχο. Καλά, πέφτει τσακωμός τρελός», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.