«Από τώρα καρναβάλι;» - Έξω φρενών η Σίλια Κριθαριώτη με το δημόσιο σχόλιο για τα φορέματα που έραψε στη Βανδή

Η αποστομωτική απάντηση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σίλια Κριθαριώτη είναι η σχεδιάστρια, που επιμελήθηκε τα φορέματα, που έβαλε στην πρεμιέρα της η Δέσποινα Βανδή και θα συνεχίσει να φοράει στις εμφανίσεις, που θα κάνει στον Βοτανικό με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Τα σχόλια πολλά και διαφορετικά με πολλούς να θίγουν το κομμάτι της ηλικίας της τραγουδίστριας ή το γεγονός, πως είναι μητέρα και οι ενδυματολογικές της επιλογές είναι υπερβολικές με την Σίλια Κριθαριώτη να απαντάει.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα το Σάββατο (4/11), που η σχεδιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο από όλη τη διαδικασία, που έφτιαχνε τα φορέματα της Βανδή έλαβε ένα σχόλιο από γυναίκα, το οποίο την έκανε να πάρει ξανά θέση δημόσια.

Η απάντηση της Σίλιας Κριθαριώτη σε νέο σχόλιο για το φόρεμα της Δέσποινας Βανδή

«Ακριβώς κυρία μου σε αυτό το performance κοστούμια φτιάχνουμε για stage. Τις δημιουργίες μου τις βλέπετε στις πιο δυναμικές και διάσημες γυναίκες του πλανήτη. Δυστυχώς όλες μου οι δημιουργίες, χρυσά κρόσσια και strass έχουν κακοποιηθεί σε όλες τις αθηναϊκές πίστες σε κακούς κουρασμένους σωματότυπους, που θυμίζουν μπουζούκια επαρχίας άλλης εποχής. Βραδινά στις πίστες είναι τελείως depasse.

Όντας στη Νέα Υόρκη όπου έκανα την πρώτη πρόβα της κυρίας Βανδή, ήθελα να δημιουργήσω σε αυτό το γυμνασμένο εφηβικό τέλειο κορμί αισθησιακά κοστούμια που να θυμίζουν cabaret και να ανοίγουνε μια νέα, φρέσκια, διαφορετική διάσταση στη νυχτερινή διασκέδαση. Η μόδα εξελίσσεται, δε μένει στατική και είναι άκρως υποκειμενική. Δεν είναι δυνατόν να ικανοποιούνται όλα τα γούστα, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει», έγραψε η Σίλια Κριθαριώτη.

Βανδή -  Κριθαριώτη

Βανδή -  Κριθαριώτη

«Είναι και μάνα! Σεβασμό αυτού του παιδιού και της οικογένειας, που έχεις»

«Είναι και μάνα, ζήσε τη σου ζωή την προσωπική , δεν έχει κανένας δικαίωμα να σου πει αλλά όχι τόσο πολύ τηλεοπτικά, έχεις μια οικογένεια, για σεβασμό αυτού του παιδιού και της οικογένειας, που έχεις ίσως πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω το στυλ και τις εμφανίσεις σου», είπε η Μέγκι Ντρίο.