«Για το παιδί κάθε µάνα στεναχωριέται...» - Η απάντηση της Σταυροπούλου σε όσους κάνουν bullying στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα

«Δεν παίρνω χάπια! Δεν έχω ζάχαρο, χοληστερίνη...» - 

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βίκυ Σταυροπούλου παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και στο περιοδικό Secret με την ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για την κόρη της Δανάη Μπάρκα, που κατά καιρούς μπορεί να βρεθεί στο προσκήνιο.

Πιο αναλυτικά, σε ερώτηση για το αν η Σταυροπούλου στεναχωριέται για το bullying, που μπορεί να κάνουν στην κόρη της η ίδια απάντησε με ειλικρίνεια, πως πλέον δε δίνει σημασία στα σχόλια του κόσμου και πως και εκείνη έχει περάσει από αντίστοιχες καταστάσεις.

Δείτε επίσης: «Κοίταξε, δεν απάντησα στον κύριο Κονδυλάτο...» - Το ξεκαθάρισμα της Δανάης Μπάρκα μετά τον σάλο με το bodyshaming

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον εαυτό της κάνοντας σαφές μετά τα πρόσφατα σχόλια του Περικλή Κονδυλάτου - χωρίς να γίνεται αναφορά στο όνομά του - πως εκείνη δεν έχει κανένα θέμα υγείας με τον σωματότυπο, που έχει, άρα δεν πρέπει να θίγουμε έτσι εύκολα το θέμα του βάρους.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Σταυροπούλου για την κόρη της και την υγεία της

Σας ενοχλεί το bullying που κάνουν στη ∆ανάη Μπάρκα επειδή είναι κόρη σας;

∆εν µε ενοχλεί τίποτα. Έχω μεγαλώσει πολύ για να µε ενοχλούν τα σχόλια των άλλων. Για το παιδί κάθε µάνα στεναχωριέται άµα ακούει κάτι που δεν της αρέσει, αλλά πρέπει να ξέρεις πως και εγώ, που δεν είχα µαµά την τάδε ή µπαµπά τον τάδε, επίσης τα άκουγα, γιατί ο κόσµος πάντα, όταν ένας άνθρωπος προοδεύει και εξελίσσεται, θα είναι καχύποπτος. Κυρίως ο κόσµος που δεν τα έχει καταφέρει θα θεωρεί ότι κάτι γινόταν και ο άλλος πέτυχε.

Είστε και ένα άτοµο που αυτοσαρκάζεται. Όπως µε τα κιλά σας. Σας απασχόλησε ποτέ αυτό;

Όσο δεν παίρνω χάπια, δεν έχω ζάχαρο, δεν έχω χοληστερίνη, δεν έχω θέµατα υγείας, δεν µε απασχολεί, γιατί δεν µου έχει κάνει πουθενά κακό. ∆εν στάθηκαν εµπόδιο ποτέ τα κιλά µου, ούτε στην εργασία µου ούτε στην προσωπική µου ζωή.

Βίκυ Σταυροπούλου - Μπάρκα