Στην κουζίνα του σπιτιού της βρήκε το Σάββατο 4/11 τη Δούκισσα Νομικού - Η σημαντική βοήθεια των παιδιών της (Βίντεο)

Έχουν μεγαλώσει πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δούκισσα Νομικού ανήκει στην κατηγορία των μαμάδων, που έκαναν ένα βήμα στην καριέρα τους από τη στιγμή, που απέκτησε τα δύο παιδιά της, καθώς έχει τονίσει και σε συνεντεύξεις της, πως για εκείνη είναι σημαντικό να είναι δίπλα τους στα πρώτα χρόνια της ζωής τους.

Μέσα από τα instagram stories, που η ίδια κάνει μας δείχνει πως περνάει σχεδόν καθημερινά τον χρόνο της με τον γιο και την κόρη της, καθώς το Σάββατο (4/11) μαμά και παιδιά μπήκαν για τα καλά στην κουζίνα του σπιτιού τους.

Δείτε επίσης: Η μικρή Αναστασία έγινε 4 - Το φαντασμαγορικό πάρτι της Δούκισσας Νομικού με ηθοποιούς ντυμένες πριγκίπισσες της Disney για την κόρη της

Μέσα από ένα βίντεο, που τράβηξε η Δούκισσα Νομικού μας έδειξε τι έφτιαξαν μαζί. Χριστουγεννιάτικα κουλουράκια ήταν λοιπόν αυτά, με τα παιδιά της να συμμετέχουν σε όλη της διαδικασία, ενώ παράλληλα εξέφραζαν αυθόρμητα το πόσο περίεργη τους φαινόταν η ζύμη.

Τα κουλουράκια που έφτιαξε η Δούκισσα Νομικού με τα παιδιά της

Η σπάνια εξομολόγηση της Δούκισσας για τα παιδιά

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να απέχει από την τηλεόραση αυτό το διάστημα, παρόλα αυτά δεν έχει χάσει την επικοινωνία της με το κοινό, καθώς συχνά μέσω των social media απαντάει στα μηνύματα των ακόλουθών της.

Το ίδιο έκανε και την Παρασκευή 7/4 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ρωτήθηκε για την οικογένειά της και τις δυσκολίες του να μεγαλώνει κανείς δύο παιδιά. Το μοντέλο, έτσι, προχώρησε σε μία σπάνια εξομολόγηση, απαντώντας για τις φορές που "πελαγώνει".

«Αν πελαγώνω; Η φωτογραφία που έστειλα στον οφθαλμίατρό μου σήμερα, μιας που σε ένα μήνα έβγαλα 2 φορές κριθαράκι. Ναι, υπάρχουν φορές που νιώθω πελαγωμένη, που δε προλαβαίνω να κάνω όλα όσα θέλω και όπως τα θέλω.

Και γίνομαι αυστηρή με εμένα γιατί θέλω και προσπαθώ να τους ευχαριστήσω όλους και με πιέζω. Και βγάζω κριθαράκια. Αλλά, μετά με αγκαλιάζουν σφιχτά τα παιδιά μου και μου λένε πως είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου και τότε όλα είναι καλύτερα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δούκισσα Νομικού παιδιά