«Βγαίνει τσιρκολίκι!» - ''Κόλαφος'' το σχόλιο της Ραμόνα Βλαντή αποκλειστικά στη κάμερα του YOU

Όσα είπε στο Athens Fashion Week

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Βγαίνει τσιρκολίκι!» - ''Κόλαφος'' το σχόλιο της Ραμόνα Βλαντή αποκλειστικά στη κάμερα του YOU

O αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr και η δημοσιογράφος μας Ιωάννα Βουτσή παρευρέθηκαν το Σάββατο (4/11) στο Athens Fashion Week αποσπώντας δηλώσεις από τα λαμπερά πρόσωπα, που έδωσαν το παρόν στη βραδιά μόδας (δείτε εδώ τι μας είπε η εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη).

Μεταξύ άλλων μας μίλησε και η Ραμόνα Βλαντή με την ίδια να σχολιάζει θέματα, που αφορούν στη μόδα με άνεση, καθώς πρόκειται για τον χώρο από τον οποίο τη γνωρίσαμε και για τον οποίο εξακολουθεί να εργάζεται.

Η ντουλάπα της Ραμόνας λοιπόν αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη του σπιτιού της με την ίδια να μας αποκαλύπτει ποιο είναι το πιο εκκεντρικό ρούχο της , αλλά και ποια η πιο safe επιλογή σε τσάντα.

Οι δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή στο Athens Fashion Week

Ραμόνα, ποιό είναι το πιο εκκεντρικό κομμάτι, που έχεις στην ντουλάπα σου;

Εεε είναι πάρα πολλά, δε μπορώ να πω ένα, αρχίζοντας στα παπούτσια και πηγαίνοντας στα ρούχα. Σχεδόν όλα μου τα κομμάτια είναι εκκεντρικά, γιατί είμαι εγώ εκκεντρική, οπότε δε θα μπορούσα να φοράω κάτι ήσυχο. Αυτό, που φοράω σήμερα είναι ήσυχο για εμένα ας πούμε!

Εάν είχες μόνο επιλογή, τι χρώμα θα επέλεγες.

Το πιο safe θα ήταν μία μαύρη τσάντα, μια κλασσική μαύρη τσάντα για να την έχεις και να πηγαίνει με όλα.

Ο καλύτερος συνδυασμός color blocking;

Είναι πολλά, που αγαπάω. Μου αρέσει πάρα πολύ το πορτοκαλί με το μπλε, κίτρινο και λίγο πράσινο, αλλά αυτά πρέπει να ξέρεις να τα δουλεύεις, γιατί αν δεν ξέρεις βγαίνει τσιρκολίκι.

Το αγαπημένο σου κομμάτι στην ντουλάπα σου και δεν το αλλάζεις με τίποτα;

Όλα τα κομμάτια, που είναι vintage και εκκεντρικά, δεν τα αλλάζω με τίποτα!

6+1 πράγματα που δεν γνώριζες για τη Ραμόνα

  1. Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία 15 ετών.
  2. Πήρε μέρος στο Next Top Model βαλκανικής χώρας και έκτοτε η καριέρα της εκτοξεύτηκε/ Έχει δουλέψει με οίκους όπως Roberto Cavalli και Missoni.
  3. Στην Ελλάδα θα έρθει για να σπουδάσει Business Administration σε συμβεβλημένο αμερικανικό πανεπιστήμιο και συγχρόνως θα συνεργαστεί με το γνωστό πρακτορείο VN.
  4. Λίγο πριν αποφοιτήσει από τη σχολή της και φύγει για μεταπτυχιακά στην Αμερική, η Ραμόνα γνωρίζει τον άνδρα που θα της αλλάξει ζωή και θα την κάνει Ελληνίδα.
  5. Είχε πάρει μέρος στις Playmates του 2007.
  6. Είναι κολλητή φίλη με την Τζώρτζια από το My style rocks.
  7. Οι δυο τους, γνωρίστηκαν στα Playmates του 2007!