Athens Fashion Week: Μάγεψε τα πλήθη η Κατερίνα Στικούδη με το κομψό look της - Η σπάνια αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της

Αποκλειστικές δηλώσεις!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Athens Fashion Week: Μάγεψε τα πλήθη η Κατερίνα Στικούδη με το κομψό look της - Η σπάνια αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της

Η Κατερίνα Στικούδη έδωσε και εκείνη το παρόν το βράδυ του Σαββάτου (4/11) στο Athens Fashion Week ανάμεσα σε άλλα λαμπερά πρόσωπα από τον χώρο της ελληνικής showbiz με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr και δημοσιογράφο μας Ιωάννα Βουτσή να εξασφαλίζουν πλάνα και δηλώσεις.

Μετά τα εκκεντρικά σχόλια του Λάκη Γαβαλά (δείτε εδώ όσα είπε), στη συνέχεια μας μίλησε και η εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη πολύ χαμογελαστή και με καλή διάθεση, όπως άλλωστε συνηθίζει η ίδια να είναι στη ζωή της.

Με τα μαλλιά της πιασμένα κότσο, μαύρο σύνολο και ένα μεγάλο άσπρο λουλούδι μας αποκάλυψε τι φοράει τώρα, που είναι σε ενδιαφέρουσα, ποιο είναι το πιο ακριβό κομμάτι στη ντουλάπα της, αλλά και τι είναι για εκείνη η μόδα.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη στο Athens Fashion Week

Θέλω να μου πεις τώρα, που είσαι έγκυος ποιο είναι το πιο άνετο κομμάτι στην ντουλάπα σου;

Οι φόρμες μου εννοείται!

Ποιο είναι το πιο ακριβό κομμάτι στην ντουλάπα σου;

Συλλεκτικό φόρμα Versace JLo ξεκάθαρα κερδίζει τον διαγωνισμό στην ντουλάπα μου!

Αν ήταν να αποχωριστείτε όλα σας τα ρούχα, όλα σας τα παπούτσια, ποιο θα ήταν το κομμάτι, που θα κρατούσατε το μοναδικό;

Το Versace φόρεμα μου, εννοείται! Με αυτό θα φύγω από τη ζωή αν φοράω δηλαδή....μακριά από εμάς...

Το αγαπημένο σας χρώμα σε τσάντα;

Δε φοράω, δεν έχω...εξαρτάται το ντύσιμο!

Τι είναι μόδα για εσάς;

Μόδα είναι τρέλα, δημιουργία, είναι έκφραση!

Τι αποκάλυψε η Στικούδη για το φύλο του δεύτερου παιδιού της

«Είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ τυχερή, όλα καλά, πορευόμαστε μήνα με τον μήνα, τώρα μπήκα στον 6ο. Έχω μάθει το φύλο του μωρού.Βασικά δεν είμαστε σίγουροι για το φύλο γιατί μας μπερδεύει ο ομφάλιος λώρος. Εγώ μέσα μου ξέρω τι… φουρνίζω», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στον ρόλο της ως μητέρα, η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε: «Στον γιο μου έχω εξηγήσει τι συμβαίνει, πάμε πάρα πολύ καλά, όπως σε όλες τις οικογένειες έτσι και εμείς θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα τα αδελφάκια να είναι μονιασμένα. Μου αρέσει που είμαι μανούλα, δεν πίστευα ότι θα αγκαλιάσω την μητρότητα τόσο πολύ και θα νιώθω τόσο όμορφα μέσα σε αυτό». πρόσθεσε.

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε και για τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, λέγοντας: «Είναι πολύ υποστηρικτικός, είναι δίπλα μου σε όλα, για αυτό και είμαι χαρούμενη, δυνατή, δημιουργική. Μπορεί να είμαστε 24 ώρες το 24ωρο μαζί αλλά πάλι εμένα δεν μου φτάνει. Έχω κόλλησει. Συνήθως διαφωνούμε σε θέματα δουλειάς, στο στούντιο δηλαδή. Στο τέλος θα βρεθεί η χρυσή τομή».

Δείτε εδώ το βίντεο