«Εσένα ποιο είναι το πρόβλημά σου; Δυσκολεύομαι, ζορίζομαι, σφίγγομαι!» - Το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου κατά του Περικλή Κονδυλάτου για τις "γυναίκες 100 κιλά"

Ξέσπασε η παρουσιάστρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εσένα ποιο είναι το πρόβλημά σου; Δυσκολεύομαι, ζορίζομαι, σφίγγομαι!» - Το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου κατά του Περικλή Κονδυλάτου για τις

Τα δικά της σχόλια για τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για "τις γυναίκες που είναι 100 κιλά και βγάζουν τις κοιλιές τους έξω" θέλησε να κάνει η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Κυριακής 5/11 μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι.

Τα σχόλια της Σίσσυς Χρηστίδου κατά του Περικλή Κονδυλάτου μετά τις δηλώσεις για τα κιλά των γυναικών

«Δυσκολεύομαι, ζορίζομαι, σφίγγομαι. Θέλω να είμαστε δίκαιοι. Ο Περικλής καταδίκασε κάποιο σωματότυπο σε σχέση με τα ρούχα, τον ενοχλεί αισθητικά. Δεν είπε ότι "δεν μπορώ τους ανθρώπους που έχουν παραπάνω κιλά". Ήταν συγκεκριμένο στυλιστικά αυτό που είπε και ότι θεωρεί πως αυτό δίνει ένα λάθος πρότυπο.

Αρχικά να πούμε ότι δεν έχουν έμμηνο ρύση μόνο οι αδύνατες κοπέλες, έχουμε όλες. Το πώς θα διαφημίσει η κάθε καμπάνια το προϊόν της από τη στιγμή που μας αφορά όλες, δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι λέει ότι "είμαστε υποκριτές". Στη δική μας παρέα δεν θα γίνει αυτό το σχόλιο, το λέω με απόλυτη ειλικρίνεια. Το τι σχόλιο θα κάνεις αφορά με την παιδεία που έχεις, τον τρόπο που έχεις μεγαλώσει, τι σχόλια έχεις ακούσει ως παιδί. Ο δημόσιος λόγος, όμως, είναι κάτι πολύ διαφορετικό, περνάει ένα μήνυμα εκεί έξω. Αν, δηλαδή, μπορεί να βγει κάποιος και να πει "γιατί φαίνονται τα λίπια και φοράει αυτή το crop top", απενοχοποιεί και δίνει το δικαίωμα στο παιδάκι, στον έφηβο στον δρόμο, και θα δει μία κοπέλα να της πει "που πας μ@ρη με το crop top".

Δείτε επίσης: «Εγώ που έχω υπάρξει υπέρβαρος πολλές φορές στη ζωή μου; Έκανα αστεία και μέσα μου έκλαιγα» - Η πρώτη απάντηση του Κονδυλάτου για τις γυναίκες "100 κιλά"

Το δικό μου ερώτημα είναι μήπως όταν κάνουμε αυτή την κουβέντα στον δημόσιο λόγο, στρώνουμε το χαλί για αυτού του είδους τα σχόλια στη γενικότερη παιδεία και την καθημερινότητα των ανθρώπων;

Δεν ξέρεις πραγματικά τι θάρρος μπορεί να χρειάστηκε αυτό το κορίτσι για να βάλει το crop top. Με ποιο δικαίωμα, εσένα σε ποιο σημείο σε ενοχλεί; Προσωπικά εσένα ποιο είναι το πρόβλημά σου; Ενοχλεί τόσο πολύ τα μάτια σου; Και δεν μιλάω μόνο για τον Περικλή, αλλά για το φαινόμενο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ωστόσο, προβλήθηκαν νέες δηλώσεις του σχεδιαστή κοσμημάτων, ο οποίος τα έβαλε με τη Δανάη Μπάρκα.