«Φόρεσε ένα προκλητικό ρούχο στην εκπομπή της και το είδε και μόνη της! Και να πω στην κ. Μπάρκα ότι...» - Χείμαρρος ξανά ο Περικλής Κονδυλάτος

«Τώρα που με έβρισαν σε όλη η ελληνική τηλεόραση , θα πάνε καλά οι δουλειές μου;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Φόρεσε ένα προκλητικό ρούχο στην εκπομπή της και το είδε και μόνη της! Και να πω στην κ. Μπάρκα ότι...» - Χείμαρρος ξανά ο Περικλής Κονδυλάτος

Ο Περικλής Κονδυλάτος πριν από λίγες ημέρες έκανε δηλώσεις για τις γυναίκες με παραπάνω κιλά, για τον τρόπο που ντύνονται και διαφημίζονται (δείτε εδώ αναλυτικά), οι οποίες σχολιάστηκαν πολύ έντονα και ένα από τα πρόσωπα που θέλησαν να του απαντήσουν δημόσια είναι η Δανάη Μπάρκα (δείτε εδώ την αμηχανία στα λόγια της).

Ο ίδιος αργότερα απολογήθηκε (δείτε εδώ το βίντεο και την φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια όπου ήταν υπέρβαρος και εκείνος), ωστόσο η παρουσιάστρια προχώρησε σε νέες δηλώσεις και σε εκδήλωση που εντοπίστηκε ο σχεδιαστής κοσμημάτων κλήθηκε να απαντήσει άλλη μία φορά για το όλο ζήτημα.

Το νέο ξέσπασμα του Περικλή Κονδυλάτου για τη Δανάη Μπάρκα

«Δεν έχω τίποτα με κανέναν. Ήταν παρεξήγηση αυτό που έγινε με τις δηλώσεις μου, ίσως φταίει και ο τρόπος που το είπα, δεν ήθελα να συμβεί όλο αυτό. Απευθύνομαι σε ανθρώπους ενός επιπέδου και πάνω και δεν το λέω αλαζονικά. Γινόμαστε κατανοητοί από αυτούς που είμαστε στην ίδια συχνότητα. Κάποιοι μου γράφουν αισχρές λέξεις στα social, ‘’να πεθάνω’’, ακόμα και να γίνω υπέρβαρος με προβλήματα υγείας. Όσοι χρησιμοποιείτε τα social, για να βγάλετε την αντικοινωνική σας συμπεριφορά είστε κακόμοιροι άνθρωποι που μέχρι εκεί φτάνει η επιρροή σας», είπε αρχικά.

«Παρεξηγήθηκε ο τρόπος που το είπα, δεν μου αρέσει ο τρόπος που ντύνονται και κάποιες λεπτές κοπέλες. Υπάρχει μια φτήνια στο στυλ. Σε όλων των ειδών τους σωματότυπους υπάρχει μία φτήνια, δυστυχώς. Υπάρχει μία ευτέλεια στην εποχή μας και δεν με αντιπροσωπεύει καθόλου αυτό», συμπλήρωσε.

Για την Δανάη Μπάρκα, επισήμανε: «Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα. Μου είναι και συμπαθής γενικότερα. Δεν νομίζω ότι μπορεί η Δανάη Μπάρκα να βγει και να πει ότι μιλάει για μία μερίδα ανθρώπων. Αν νομίζει η κ. Μπάρκα ότι αντιπροσωπεύει κάποιους, να μας δείξει που την ψήφισαν αντιπρόσωπό τους. Φόρεσε ένα προκλητικό ρούχο στην εκπομπή της και το είδε και μόνη της ότι δεν έδειχνε ωραίο, άσχετα με τα κιλά της, και το σκέπασε μόνη της. Δεν με κάλεσαν στην εκπομπή της, ούτε σε άλλες, ενώ είχαν αποφασίσει να με δικάσουν. Να πω και εγώ την άποψή μου. Έπρεπε να ακουστεί η άποψή μου ολοκληρωμένη, να έχω την ώρα μου, όπως είχαν όλοι στις εκπομπές τους. Αν θέλουν να είναι δίκαιοι και ανθρωπιστές όσοι είναι στις εκπομπές ας με αγαπήσουν γιατί είμαι άνθρωπος και εγώ. Δεν με πληρώνει κανείς για να κάνω λαϊκισμό, αλλά για να κάνω τα κοσμήματα μου.

Να πω στην κ. Μπάρκα ότι μια χαρά πάνε τα κοσμήματα μου, γιατί έθιξε και το επαγγελματικό μου. Θεωρεί πως τώρα που με έβρισαν σε όλη η ελληνική τηλεόραση , θα πάνε καλά οι δουλειές μου; Να έχουμε συναίσθηση τι λέμε και ας μην έχουμε συναίσθηση του τι φοράμε. Υπάρχουν άνθρωποι που κατάλαβαν ότι το πρόβλημά μου ήταν τα κιλά ενώ δεν ήταν αυτό. Το πρόβλημά μου ήταν η χυδαιότητα που δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση μόνο αλλά και τις συμπεριφορές στις εκπομπές, φτάνει η υποκρισία!».