«Πιστεύω, ότι δε θα του άρεσε καθόλου...» - Το ξεκαθάρισμα της Χρηστίδου για πιθανή συνεργασία με τον Αρναούτογλου σε πρωινή εκπομπή

«θα με ενδιέφερε να δω, πως θα το έκανε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σίσσυ Χρηστίδου ''πιάστηκε'' από την κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται παραχωρώντας δηλώσεις, οι οποίες προβλήθηκαν την Κυριακή (5/11) απαντώντας σε ερωτήσεις για τα επαγγελματικά της και τις υπόλοιπες ζώνες.

Η συζήτηση πήγε και στον Γρηγόρη Αρναπύτολου και σε μία παλιότερη δήλωσή του σχετικά με την επιθυμία του να κάνει ξανά πρωινή εκπομπή. Να θυμίσουμε εδώ, πως η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν μέλος εκείνης της εκπομπής μεταξύ άλλων προσώπων (δείτε εδώ τι θα συμβεί με τον εκατομμυριούχο).

Με τη σειρά της λοιπόν η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη, αν και εφόσον τα σενάρια για τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 γίνουν πράξη.

Οι δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Κοίταξε εμένα θα με ενδιέφερε να δω, πως θα το έκανε ο Γρηγόρης το 2020 - 2023 το Πρωινό, θα ήθελα να την δω την οπτική. Πιστεύω, ότι θα έφερνε κάτι άλλο, έχουν αλλάξει οι εποχές.

Μπορώ αν θέλω να πάω στην πρεμιέρα του, να περάσουμε πολύ ωραία μαζί, αλλά αν συνεργαζόμασταν πιστεύω, ότι δεν θα του άρεσε καθόλου του Γρηγόρη το περιεχόμενο, που θα ήθελα να κάνω εγώ και εγώ δε θα μπορούσα να παίξω με την ίδια επιτυχία μπάσκετ, αν ήθελε στην εκπομπή. Θα ήθελα όμως να το δω ως τηλεθεατής πολύ, είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Μένει ή φεύγει από τον ΑΝΤ1 ο Αρναούτογλου;

«Κάποια στιγμή είχαμε κάνει συζήτηση με τη Φαίη στο αεροδρόμιο, αν θα κάναμε μαζί πρωινό, πάνω στην έννοια της πλάκας. Το να μιλάμε μόλις ξεκίνησε η τηλεοπτική χρονιά... Θα ήθελα ο κάθε δημοσιογράφος να σεβαστεί, παρακαλώ πάρα πολύ, ότι υπάρχουν κανάλια, εργαζόμενοι πίσω που συνεχώς αγχώνονται... να σεβαστούμε τα κανάλια που πληρώνουν τον καθένα μας και δεν χρωστούν να ακούνε κάθε φορά αυτή την ιστορία. Θα μιλήσω πρώτα με τον ΑΝΤ1, τι θέλει ο ΑΝΤ1 από εμένα, πάντα με σεβασμό στο μαγαζί που εργάζομαι. Δεν είναι δυνατόν αν δεν μιλήσεις πρώτα με τον σταθμό σου, να αρχίσεις να... Μπορεί να κάνεις μία συζήτηση με κάποιον, αλλά πρώτα συζητάς με το κανάλι που βρίσκεσαι. Δεν μπορεί να έρχονται συνεχώς ειδήσεις και να απαντάω. Χάνεται η σοβαρότητα», ανέφερε πρόσφατα.