«Δε θα σου πω, ότι συμφωνώ με αυτό που είδα, δεν πέρασα ευχάριστα!» - Η ένσταση του Μακαλιά για τη νέα εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη

«Ίσως και να έχει δίκιο ο Λιάγκας»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε θα σου πω, ότι συμφωνώ με αυτό που είδα, δεν πέρασα ευχάριστα!» - Η ένσταση του Μακαλιά για τη νέα εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη

Ο Δημήτρης Μακαλιάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ακόμα δεν είδες τίποτα, οι οποίες προβλήθηκαν την Κυριακή (5/11) με τον ηθοποιό - παρουσιαστή να σχολιάζει μεταξύ άλλων την νέα εκππμπή Οδός Ζαρίφη 2.

Μέσα από τις δηλώσεις του ο Μακαλιάς έδειξε έναν ενθουσιασμό σχετικά με τα όσα έχει δει για την ώρα στην νέα αυτή εκπομπή, ωστόσο τόνισε, πως η αρχή ήταν λίγο άτσαλή και πως η ομάδα θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να βρει τα πατήματά της.

Η μοναδική του ένσταση ήταν αυτή, που είχε και ο Γιώργος Λιάγκας αναφορικά με το απόσπασμα, που είχε προβληθεί με την Κατερίνα Ζαρίφη να παίρνει τα μέτρα του Αλεξάνδρου σε πιο επίμαχα σημεία του σώματός του (δείτε εδώ το σκηνικό).

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά για την πρεμιέρα της εκπομπής Οδός Ζαρίφη 2

«Θεωρώ, ότι ο αυθορμητισμός της Κατερίνας θα έρθει στην πορεία γιατί είναι μια εκπομπή που, επειδή είναι σε καθημερινή βάση θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να ακολουθήσει την επικαιρότητα και τα σενάρια, άρα υποχρεωτικά η Κατερίνα θα μπει σε έναν πιο αυθόρμητο ρόλο και θα είναι όλο και κάθε μέρα ο πιο πολύ ο εαυτός της.

Ίσως και να έχει δίκιο ο Λιάγκας για το σχόλιο μετά τη σκηνή με τα μέτρα του Αλεξάνδτου. Νιώθω ότι η Κατερίνα με το ύφος και την κωμικότητα, που έχει ως χαρακτήρας, όταν λέει κάτι τέτοιο, περνάει λίγο πιο ανάλαφρα. Δεν θα σου πω ότι συμφωνώ με αυτό που είδα. Και εγώ δεν πέρασα πολύ ευχάριστα αλλά σίγουρα ήταν πιο ελαφρύ από το να έβλεπα έναν έμπειρο δημοσιογράφο να κάνει ένα τέτοιο σχόλιο. Θα ήταν τελείως διαφορετικό, γιατί έχει άλλη εγκυρότητα το ένα και άλλη ελαφρότητα το άλλο», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς

Οι πρώυες δηλώσεις της Ζαρίφη για τη νέα της εκπομπή στο Open

«Κοίτα εννοείται, ότι είχαμε το άγχος της πρεμιέρας και λες τα λέω; Τι λέω; Εννοείται, ότι όλοι την τηλεόραση σχολιάζουμε ρε παιδιά. Μαλώστε πιο συχνά να παίρνουμε αποσπάσματα. Θεωρώ, ότι δε μοιάζουμε με τον Νίκο. Ήμουν τόσο σίγουρη, ότι θα είμαστε κάτι διαφορετικό.

Τα παρακολουθώ τα νούμερα, είναι το αντικείμενο της δουλειάς μας, απλά μετά από τόσα χρόνια έχω μάθει να μην καθορίζεται η ψυχολογία μου από αυτά.

Είναι πολύ υποστηρικτικός ο σύντροφός μου, αγχώθηκε λίγο στην πρεμιέρα, γιατί δεν το είχε ξαναζήσει.», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Ζαρίφη.