«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Θεό, που με φύλαξε!» - Συγκίνηση με τα πρώτα λόγια του Βρεττού στην πίστα μετά το τροχαίο του

«Όταν ήμουν χθες κάτω στην άσφαλτο, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή για τον Ηλία Βρεττό με τον τραγουδιστή να έχει για δεύτερη φορά στη ζωή του τροχαίο ατύχημα πέφτονας με την μηχανή του στη Γλυφάδα με το κράνος του να είναι αυτό, που τον έσωσε.

Σίγουρα το σοκ για τον τραγουδιστή είναι πολύ μεγάλο, ωστόσο αυτή τη φορά το ειδικό μπουφάν και το κράνος του ήταν αυτά, που του επέτρεψαν να τραγουδήσει το Σάββατο (4/11) ξανά στο μαγαζί, που εμφανίζεται..

Αυτή τη φορά το τροχαίο για τον Ηλία Βρεττό δεν τον κράτησε εκτός, καθώς του άφησε μόνο κάποιους μώλωπες και έτσι μέσα από την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα προβλήθηκαν τα λόγια, που είπε στο κοινό λίγο μετά το συμβάν στο Mezzo Athens.

Δείτε επίσης: «Κάθε δευτερόλεπτο, που μιλάμε, η κλεψύδρα της ζωής λιγοστεύει...» - Τραγική ειρωνεία οι δηλώσεις του Ηλία Βρεττού λίγο πριν το τροχαίο στη Γλυφάδα

Το μήνυμα του Ηλία Βρεττού στην πίστα μετά το τροχαίο του

«Όταν ήμουν χθες κάτω στην άσφαλτο, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν, την κάτσαμε, δεν θα καταφέρω να τραγουδήσω αύριο στο Mezzo.... Μόνο που βρίσκομαι σήμερα εδώ, ευχαριστώ πάρα πολύ τον Θεό, που με φύλαξε και θέλω να το απολαύσω όσο τίποτα, δώστο!!», είπε ο Ηλίας Βρεττός.

Οι πρώτες δηλώσεις του Βρεττού μετά το τροχαίο

«Εγώ να δεις τι έπαθα χθες. Δεν ήθελα να ανησυχήσω κανέναν, απλά επειδή το τρακάρισμα που έγινε χθες στη Γλυφάδα ήταν πάρα πολύ σοβαρό και μαζεύτηκε πάρα πολύς κόσμος που τραβούσε βίντεο, φοβήθηκαν μην ανέβει κάτι άλλο πριν ενημερώσω εγώ ο ίδιος. Γι' αυτό μπήκα στη διαδικασία να το ανεβάσω εγώ πρώτος, γιατί αλλιώς μπορεί η ανησυχία να ήταν μεγαλύτερη.

Για ένα λόγο βγήκα σήμερα στην εκπομπή σας. Για να πω ότι είναι η δεύτερη φορά στη ζωή μου που σώζομαι από αυτά που πρέπει όλοι να κάνουμε μπαίνοντας σε ένα αμάξι ή καβαλώντας μία μηχανή. Πριν από πέντε χρόνια, αν δεν φορούσα ζώνη δεν θα ήμουν εδώ και πιστέψτε με, επειδή χθες σε ένα δευτερόλεπτο βρέθηκα να κάνω κωλοτούμπες πάνω από ένα αμάξι και να σκάω με το κεφάλι στην άσφαλτο, αν δεν φορούσα το κράνος κράνος μου και το μπουφάν μου, δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί.

Δεν πρόλαβα να καταλάβω πολλά πράγματα, γιατί εκεί που πήγαινα σε ένα στενό με την μηχανή μου στο κέντρο της Γλυφάδας, ξαφνικά βρέθηκε μπροστά μου ένα αυτοκίνητο. Δεν θέλω να μπω σε διαδικασίες να πω πώς και τι, γιατί αυτά αφορούν τις ασφαλιστικές, τους πραγματογνώμονες και υπάρχει ανοιχτή η υπόθεση στην τροχαία. Δεν είναι κομψό να βγω και να πω λεπτομέρειες.

Το μόνο που θα πω είναι ότι - για δεύτερη φορά στη ζωή μου- σε ένα δευτερόλεπτο, εκεί που πήγαινα κανονικά, είδα μπροστά μου ένα αμάξι και χωρίς καν να καταλάβω βρέθηκαν στον αέρα, στην άσφαλτο και λέω "τώρα θα σηκωθώ;" και κατευθείαν σηκώθηκα να δω αν μπορώ. Το τρακάρισμα ήταν τόσο δυνατό, η μηχανή έχει γίνει σμπαράλια. Δόξα τω Θεώ αυτή τη στιγμή είμαι με λίγους μώλωπες και μελανιές», είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να φοράμε όλοι ζώνη και κράνη κάθε φορά, ενώ δήλωσε πως πρέπει να σκεφτεί εάν είναι έτοιμος να αποχωριστεί για πάντα τη μηχανή του μετά από αυτό που συνέβη.