«Μου είπαν με λίγα λόγια δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνεις...» - Εκτός εκπομπής "Mega Καλημέρα" ο Στέφανος Κωνσταντινίδης

Τι συνέβη

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Εκτός του πλατό του Mega Καλημέρα, ήταν το πρωί της Δευτέρας 6/11 ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Ο δημοσιογράφος έκανε μια τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή και εξήγησε τον λόγο της απουσίας του αλλά και την περιπέτεια που πέρασε το προηγούμενο βράδυ.

Όπως ανέφρε ο ίδιος, είχε φύγει από την Παρασκευή για επαγγελματικό ταξίδι στη Μαδρίτη και θα επέστρεφε για να είναι κανονικά στην εκπομπή της Δευτέρας. Ωστόσο η πτήση του είχε καθυστέρηση ενώ παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να βρει τρόπο να επιστρέψει τελικά δεν κατάφερε να βρει λύση με αποτέλεσμα να απουσιάζει από το πλατό.

Δείτε επίσης: «Το να κάνεις εμετό στο διάλειμμα της εκπομπής σημαίνει ότι...» - Το ξεκαθάρισμα του Κωνσταντινίδη για την αποχώρηση της Σκορδά από τον ΑΝΤ1

Εκτός εκπομπής "Mega Καλημέρα" ο Στέφανος Κωνσταντινίδης

«Πετούσα μέσω του Μπιλμπάο για να είμαι 3:30 το πρωί στην Αθήνα και στην όμορφη εκπομπούλα μας, στο ωραίο στούντιο. Είχε 3 ώρες καθυστέρηση. Δεν βοήθησε καθόλου εκεί η τοπική αεροπορική εταιρεία. Μου είπαν με λίγα λόγια δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνεις... Πετάω σε μιάμιση ωρίτσα. Ωραία πράγματα!»

Δείτε εδώ τι είπε:

Οι αποκαλύψεις του μετά την αποχώρηση από το πάνελ του Super Κατερίνα

Με το κλείσιμο της χρονιάς ανακοίνωσες την ολοκλήρωση της συνεργασίας σου με την Κατερίνα Καινούργιου, παρά τη δημόσια δήλωση της παρουσιάστριας ότι τόσο η ίδια όσο και ο Alpha ήθελαν να συνεχίσετε, τονίζοντας μάλιστα σε δηλώσεις σου ότι αποχώρησες από την εκπομπή μη γνωρίζοντας ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό σου βήμα. Για ποιο λόγο έκλεισες τη συνεργασία σου με τον Alpha;

Η Κατερίνα ήταν απέναντί μου μια παρουσιάστρια που σεβάστηκε ειλικρινώς την προσωπικότητά μου on και off air. Οι ιθύνοντες σέβονταν τη δουλειά μου και τα ρεπορτάζ μου. Υπάρχουν όμως στιγμές που αισθάνεσαι έτοιμος για άλλα ταξίδια με άλλα πλοία.

Αν δε ρισκάρω τώρα, πότε θα το κάνω; Έφτασα 45. Τώρα, λοιπόν. Με ευγνωμοσύνη όμως προς τους πρώην εργοδότες μου αλλά και ξεκάθαρη πλέον οριοθέτηση των αξιών μου και των κόκκινων γραμμών μου στον τρόπο διαχείρισης του τηλεοπτικού αέρα από τους συνεργάτες μου.

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, έλεγε πως οι σχέσεις των ανθρώπων της εκπομπής υπήρξαν τεταμένες ανά περιόδους. Είναι αλήθεια;

Ό,τι πιο τεταμένο το βλέπατε ζωντανά και τίποτα δεν ήταν στημένο. Παρασκήνιο και εσωτερικές διαμάχες δεν υπήρχαν πέραν του αέρα. Οι όποιες διαφωνίες λύνονταν στον αέρα και, ναι, δεν ήμασταν κλεισμένοι στο σπίτι του “Big Brother”. Ακούγεται λυτρωτικό, αν μιλήσεις με άλλες εκπομπές όπου όλα λειτουργούν παρασκηνιακά. Δεν το λες όμως και ιδανικές συνθήκες, όταν αυτό αποτελεί βασικό μέρος της καθημερινότητάς σου.

Στέφανος Κωνσταντινίδης Super Κατερίνα

Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο για παράδειγμα, υπήρξαν στιγμές on air που είχατε εντάσεις.

Μόνο μια φορά σε 220 εκπομπές είχαμε ένταση με τον Ανδρέα. Την πρέπουσα όμως για να το ευχαριστηθούμε. Του Αντρέα του συμπεριφερόμουν σα να ήταν πατέρας μου, γιατί έχει πολλά κοινά μαζί του. Τη μόρφωση, την αγάπη για τα ίδια είδη μουσικής, για το Πολυτεχνείο και την, τότε, αριστερά.

Με τον Αντρέα κάναμε ουσιαστικές συζητήσεις εκτός αέρα. Εκείνη τη μέρα έκανε φάουλ. Μεγάλο φάουλ, και το ξέρει. Κάναμε να μιλήσουμε για κανένα μήνα. Σαν τον πατέρα με τον γιο. Με τον Αντρέα, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και δε σου κρύβω ότι τώρα ζητάω τη γνώμη του για το επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα.

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ λέει με βεβαιότητα ότι το Σεπτέμβριο θα βρεθείς ξανά τηλεοπτικά με την Ελεονώρα Μελέτη στο “Μega Καλημέρα”.

Αφού το λέει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ… Η Ελεονώρα Μελέτη είναι στη πιο μεστή φάση της καριέρας της, έχουμε κοινές συνισταμένες, την εξής μια και βασική: δε μπορούμε τα ψώνια και τους τοξικούς, ψεύτες συνεργάτες. Το Mega είναι το “Mega το καλό”. Κι εμένα μου αρέσει να ξυπνάω νωρίς.