Μετά την επείγουσα επέμβαση για να σώσει το μωρό της, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι - Στιγμές ευτυχίας για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz

Η οικογένεια τους μεγάλωσε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετά την επείγουσα επέμβαση για να σώσει το μωρό της, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι - Στιγμές ευτυχίας για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz

Την εγκυμοσύνη της την ανακοίνωσε δημόσια με τον πιο όμορφο τρόπο, αφού την στιγμή εκείνη το έμαθε και ο σύζυγός της (δείτε εδώ το βίντεο). Παρόλη την χαρά ωστόσο, πέρασε και αρκετές δύσκολες στιγμές. Λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει, το μωράκι της κινδύνευσε.

Όπως είχε αποκαλύψει πέρασε ένα εφιαλτικό βράδυ στο χειρουργείο, όταν οι γιατροί έδωσαν "μάχη" για να κρατήσουν το έμβρυο στη ζωή. Τελικά όλα πήγαν καλά και τελικά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Αυτή η εγκυμονούσα γέννησε

Ο λόγος για την Kourtney Kardashian, η οποία έγινε για τέταρτη φορά μαμά, φέρνοντας στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτα της με τον ντράμερ, Travis Baker.

Να σημειώσουμε πως η τηλεπερσόνα έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Scott Disick, την Mason Dash, (13 ετών), Penelope Scotland (11), και τον Reign Aston (8 ετών). Από την άλλη, ο ντράμερ από τον γάμο με την Shanna Moakler έχει αποκτήσει την Atiana De La Hoya (24 ετών), τον Landon (20 ετών) και την Alabama (17 ετών).

Η ανάρτηση που είχε κάνει για το χειρουργείο

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας. Είμαι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό μου που έσπευσε στο πλευρό μου (διακόπτοντας) την περιοδεία του για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει μετά, τον βράχο μου. Και στη μαμά μου, σε ευχαριστώ που με κράτησες από το χέρι. Ως κάποια που είχε τρεις πολύ εύκολες εγκυμοσύνες στο παρελθόν, δεν ήμουν προετοιμασμένη για τον φόβο να πάω βιαστικά σε επείγουσα επέμβαση για το έμβρυό μου.

Δεν νομίζω ότι κάποια που δεν έχει περάσει παρόμοια κατάσταση μπορεί να κατανοήσει το αίσθημα φόβου. Έχω μια εντελώς νέα αντίληψη και σεβασμό για τις μαμάδες που έπρεπε να πολεμήσουν για τα μωρά τους όταν ήταν σε εγκυμοσύνη.

Δόξα τω Θεώ. Το να βγαίνω από το νοσοκομείο με το αγοράκι μου στην κοιλιά μου, ασφαλές, ήταν η μεγαλύτερη ευλογία», έγραψε χαρακτηριστικά η Kourtney.