Είναι έγκυος και το ανακοίνωσε στην συναυλία του - Πολύ γνωστό ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί

Δείτε το βίντεο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είναι έγκυος και το ανακοίνωσε στην συναυλία του - Πολύ γνωστό ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί

Μπορεί στην Ελλάδα αγαπημένη ηθοποιός να γέννησε λίγο μετά το χωρισμό της από τον πατέρα του παιδιού της, ωστόσο, στην ξένη showbiz ένα αγαπημένο και πολύ γνωστό ζευγάρι περιμένει με ανυπομονησία το πρώτο του μωράκι.

Την ανακοίνωση έκανε η εγκυμονούσα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με βίντεο από την στιγμή που το ανακοινώνει στον σύζυγό της.

Αυτό το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί

Ο λόγος για την 44χρονη Kourtney Kardashian και τον σύζυγό της Travis Barker. Να σημειώσουμε πως η τηλεπερσόνα έχει ακόμη τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Scott, ενώ και ο κιθαρίστας έχει ήδη δυο παιδιά.

Η Kourtney του το αποκάλυψε με έναν ιδιαίτερο τρόπο, καθώς όταν πήγε να τον απολαύσει στην συναυλία του με το συγκρότημα Blink-182, κρατούσε μια ταμπέλα που έλεγε «Travis, είμαι έγκυος».

To μωράκι τους απέκτησαν μέσω εξωσωματικής, καθώς η 44χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα τα οποία έχει επικοινωνήσει.

Φωτογραφίες από τον... διαφορετικό γάμο τους

Στην Ιταλία και σε ένα αρκετά ρομαντικό (όπως και ο αρραβώνας τους) αλλά ταυτόχρονα υπερπολυτελές τοπίο αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, στα αλήθεια αυτή τη φορά, μπροστά στους λαμπερούς καλεσμένους τους στο επιβλητικό κάστρο Castello Brown, η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker, σε ένα γάμο για τον οποίο ανυπομονούσαν πολύ και οι δύο.

Οι προσκεκλημένοι του ζευγαριού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ιταλική κουζίνα, να χορέψουν μέχρι το πρωί και να διασκεδάσουν για χάρη των νεόνυμφων και αδιαμφισβήτητα η έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Ιταλού τενόρου Andrea Bocelli, ο οποίος ερμήνευσε το κομμάτι Can’t Help Falling In Love, ενώ από πίσω του η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker χόρεψαν τον πρώτο τους χορό ως παντρεμένοι.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν την οικογένεια να πλήρωσε χρυσά για αυτή την έκπληξη καθώς κόστισε τουλάχιστον 500.000 δολάρια ο Ιταλός τενόρο για να τραγουδήσει στον γάμο τους. Οι καλεσμένοι καλοντυμένοι και επίσης ο οίκος Dolce&Gabbana εκτός από το ζευγάρι φαίνεται πως επιμελήθηκε και το outfit της οικογένειας Kardashian.