«Και δώσε να τραγουδάει η Κοσιώνη! Με σηκώσανε με το ζόρι και χόρεψα από τον ΣΚΑΙ...» - Το σχόλιο της Μαρίας Αναστασοπούλου στην αποκάλυψη του Παπαδάκη για τη συνάντηση με το κανάλι

«Ήταν το 2019...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Και δώσε να τραγουδάει η Κοσιώνη! Με σηκώσανε με το ζόρι και χόρεψα από τον ΣΚΑΙ...» - Το σχόλιο της Μαρίας Αναστασοπούλου στην αποκάλυψη του Παπαδάκη για τη συνάντηση με το κανάλι

Το πρωί της Δευτέρας 6/11 ξεκίνησε με πολύ καλή διάθεση και κέφι στο πλατό του ΑΝΤ1, της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα συγκεκριμένα, με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου να θυμούνται τα παλιά. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έφερε στο νου του τι συνέβη τέτοια εποχή πριν από λίγα χρόνια σε συνάντηση που είχε με την ομάδα του ΣΚΑΙ.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την ημέρα που βρέθηκε σε εστιατόριο με την παρέα του, στο οποίο όμως οι παρουσιαστές και οι παραγωγοί του καναλιού γλεντούσαν, με τον κόσμο να θεωρεί πως αυτό σήμαινε την έναρξη της συνεργασίας τους, αφού τον τράβηξαν στο μέρος τους και διασκέδασαν μαζί του.

Δείτε επίσης: «Όταν έχεις να διαχειριστείς τόσα πολλά...» - Η απάντηση της Αναστασοπούλου για τις συχνές διαφωνίες της με τον Γιώργο Παπαδάκη

Η αποκάλυψη του Γιώργου Παπαδάκη για την συνάντηση με την ομάδα του ΣΚΑΙ

«Χθες και προχθές ήταν Νοέμβριος, σήμερα είναι Αύγουστος. Φαίνεται και από την εμφάνισή σου, εγώ είμαι άνοιξη. Έχουμε τρελαθεί τελείως, τι να κάνουμε;», σχολίασε αρχικά η παρουσιαστής καλημερίζοντας τους τηλεθεατές και έπειτα αποκάλυψε:

«Ήταν το 2019. Πάω κι εγώ να φάω σε ένα ήσυχο μαγαζάκι και με κοιτάγανε καλά καλά. Μου λένε "είστε καλεσμένος;" Λέω "Όχι, δεν μπορώ να κάτσω;". "Καθίστε", μου λέει "θα σας βάλουμε λίγο στην άκρη". Και βλέπω Αναστασοπούλου, Οικονόμου, Σία Κοσιώνη, Πορτοσάλτε...

Είχαν δεξίωση, γιορτή. Και σηκώνομαι και έρχεται όλος ο ΣΚΑΙ παιδιά και είχανε και όργανα. Και δώσε να τραγουδάει η Κοσιώνη. Με σηκώσανε με το ζόρι και χόρεψα. Με ρωτάγανε "Πας στον ΣΚΑΙ;". Λέω "Όχι ρε παιδιά, ο ΣΚΑΙ ήρθε σε εμένα"», είπε αρχικά ο παρουσιαστής, με την Μαρία Αναστασοπούλου να επισημαίνει: «Πού να ξέραμε τι θα συμβεί μετά από χρόνια...», αφού λίγα χρόνια μετά εκείνη αποχώρησε από τον σταθμό και ξεκίνησε η συνεργασία τους.

Παπαδάκης Αναστασοπούλου

Γιατί αποχώρησε από το κανάλι τότε

«Η σχέση μου με τον ΣΚΑΙ δεν έχει να κάνει με αριθμούς. Ήμουν εκεί από παιδάκι, κάνοντας πρακτική στο Πανεπιστήμιο. Συμπλήρωσα 15 χρόνια. Γίνονταν κάποιες συζητήσεις και είχαν γίνει αρκετές προτάσεις κι από άλλους σταθμούς. Έγινε η πρόταση από τον Γιώργο Παπαδάκη κι ήταν σε εξέλιξη η διαπραγμάτευσή μου με τον ΣΚΑΙ. Μετά από μερικές εβδομάδες είπα το “ναι” στον Γιώργο. Βέβαια αυτό που σκεφτόμουν ήταν σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η συνεργασία, πώς λες “όχι” στον Γιώργο Παπαδάκη», είχε δηλώσει η Μαρία Αναστασοπούλου πριν καιρό στο The 2night Show αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο.

Και συνέχισε: «Γίνονται οι προτάσεις, αποφασίζεις αν σε αφορούν και μετά βλέπεις τι άλλο υπάρχει. Με τον Δημήτρη Οικονόμου ήμασταν μαζί έξι σεζόν και την εκπομπή τη χτίζαμε μέρα με τη μέρα. Είχα καψούρα με αυτήν την εκπομπή και την πρωινή ζώνη. Αποφάσισα όμως ότι είναι φοβερή πρόκληση να έχω στο βιογραφικό μου ότι συνεργάστηκα με τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο Γιώργος είναι αυτός που είναι, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου με τη δουλειά του και λέω κοίτα πόσο ετερόκλητο και διαφορετικό θα ήταν να σταθείς δίπλα στον Γιώργο».