«Νομίζω ότι αδικεί τον εαυτό του...» - Πως σχολίασε τον Light η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο "Happy Day"

«Δεν φταίει για όλα τα κακά ο Light...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Νομίζω ότι αδικεί τον εαυτό του...» - Πως σχολίασε τον Light η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο

Τη στάση του Light, σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της, το πρωί της Δευτέρας 6/11 στην εκπομπή Happy Day στον Alpha, με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και στον τράπερ αλλά και αλλά και την απάντηση του στη Σίσσυ Χρηστίδου, τον Νίκο Συρίγο και την ομάδα του Χαμογέλα και πάλι.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρωί της Κυριακής 5/11 στην εκπομπή, Χαμογέλα και Πάλι, η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε στον Light μετά τις κατηγορίες του πως διαστρεβλώνουν τα λεγόμενά του με το μοντάζ που κάνουν (δείτε εδώ τι είπε). Παράλληλα τα σχόλια του Νίκου Συρίγου και του Ανδρέα Μικρούτσικου στη συνέχεια, περί "σαλιάρη" και "άσχετου" φαίνεται πως προκάλεσαν μία ακόμη αντίδραση από τον τράπερ, ο οποίος ξέσπασε μέσα από stories στο Instagram.

Πως σχολίασε τον Light η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο "Happy Day"

«Ενώ έχει μία ευχέρεια λόγου που τον διαφοροποιεί από τον μέσο όρο των τράπερς... νομίζω ότι αδικεί τον εαυτό του. Δεν ακούς συχνά έναν τράπερ να έχει καλό συντακτικό. Όταν είσαι νέος και επιτυχημένος, καλό θα είναι να έχεις σεβασμό για τους παλιούς» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Δεν φταίει για όλα τα κακά ο Light... Είμαστε εδώ και υποστηρίζουμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και λέμε ότι ένας άνθρωπος σαν τον Ανδρέα, είτε μας αρέσει είτε όχι, είτε θεωρούμε ότι δε θα έπρεπε να τελειώσει έτσι την καριέρα του ή να κάνει κάτι άλλο, πρέπει να τον αντιμετωπίζει με σεβασμό γι’ αυτό που είναι ως τηλεοπτική προσωπικότητα.» προσθεσε.

«Εμένα θα μου άρεσε ο Νίκος Κοκλώνης που είναι επικεφαλής όλων αυτών των εκπομπών, είτε λέγεται Καινούργιου, είτε Χρηστίδου, είτε Fame Story να λειτουργήσει πυροσβεστικά γιατί τέτοιες κόντρες μπορεί θεωρητικά να δυναμιτίσουν και να περιμένει ο ένας την απάντηση του άλλου αλλά εν τέλει δε μπορεί ο ένας συνεργάτης του να απαξιώνει τον άλλον, δεν είναι ωραίο» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε εδώ το βίντεο: