«Σήμερα είσαι ερωτεύσιμη», «Λες αυτό να φταίει που ο άλλος δεν ήρθε στο σπίτι;» - Χαμός στο πλατό του Super Κατερίνα με την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Καινούργιου

Έδιναν και έπαιρναν τα σχόλια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Σήμερα είσαι ερωτεύσιμη», «Λες αυτό να φταίει που ο άλλος δεν ήρθε στο σπίτι;» - Χαμός στο πλατό του Super Κατερίνα με την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Καινούργιου

Το πρωί της Δευτέρας 6/11 η Κατερίνα Καινούργιου έκανε την εμφάνισή της στο πλατό του ALPHA, Super Κατερίνα - από το οποίο πλέον λείπει ο Χάρης Λεμπιδάκης (δείτε εδώ τις αποκλειστικές μας πληροφορίες για την αποχώρησή του) - φανερά ανανεωμένη, με casual look, αλλά με αλλαγμένα μαλλιά.

Η παρουσιάστρια κουρεύτηκε και, όπως αποκάλυψε, το έκανε για να ξεσπάσει τον θυμό και τα νεύρα που έχει τις τελευταίες ημέρες. Οι συνεργάτες της ενθουσιάστηκαν με την αλλαγή της και αμέσως ξεκίνησαν τα σχόλια, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να την χαρακτηρίζει ερωτεύσιμη.

Τα σχόλια στο πλατό του Super Κατερίνα για την αλλαγή στην εμφάνιση της Καινούργιου

«Για να μην ξεσπάσω αλλού, έκοψα τα μαλλιά μου», είπε χαρακτηριστικά η ίδια. «Φυσάς! Σήμερα είσαι ερωτεύσιμη», σχολίασε τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με εκείνη, ωστόσο, να επισημαίνει: «Γιατί τις προηγούμενες μέρες δεν είμαι; Λες αυτό να φταίει που ο άλλος δεν ήρθε στο σπίτι;» (δείτε εδώ σε ποιον αναφέρεται και τι συνέβη μεταξύ τους).

«Συμφωνείς Αντρέα ότι σήμερα...; Αυτό που μας ανάβει!», συνέχισε ο συνεργάτης της, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να απαντά: «Αυτό που είδα είναι εντυπωσιακό».

Πόσο έχει αλλάξει από την πρώτη φορά που βγήκε στο "γυαλί"

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μιλήσει κατά καιρούς "ανοιχτά" για την περιπέτεια που είχε με τις πλαστικές, αλλά και σε ποια ηλικία ξεκίνησε καθώς σε παλιότερη συνέντευξη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως: κρεβάτι «Έκανα τη μύτη μου όταν ήμουν 17 και όταν αργότερα έκανα αυξητική στήθους, δεν το είχα πει στον μπαμπά μου. Δεν ήθελα να το μάθει από την τηλεόραση».

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ακομπλεξάριστη σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει καθώς ακόμη και η ίδια αυτοσαρκάζεται τις περισσότερες φορές σε σχετικά στιγμιότυπα που την έχουμε δει στις εκπομπές της. Έτσι λοιπόν, έχει "πειράξει" το στήθος της, την μύτη της αλλά και τα χείλι της τα οποία στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα ήταν αγνώριστη.

Κατερίνα Καινούργιου - Πλαστική

Πλαστική της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου πριν τις πλαστικές