Παραιτήθηκε ο Χάρης Λεμπιδάκης από το Super Κατερίνα: Οι έντονοι τσακωμοί και οι ενοχλήσεις

Αποκλειστικές πληροφορίες για το τι συνέβη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια έκτακτη είδηση σχετικά με το πάνελ του Super Κατερίνα έγινε γνωστή την Παρασκευή (3/11), καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ο Χάρης Λεμπιδάκης δεν επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία του με την εκπομπή.

Όπως παρατηρήσαμε και σήμερα (3/11) από το πάνελ έλειπε ο δημοσιογράφος και στη θέση του είχε μπει προσωρινά άλλο μέλος για σχολιασμό των θεμάτων της επικαιρότητας (δείτε εδώ αναλυτικά τη σημερινή παρέα στο Super Κατερίνα).

Η απόφαση του Χάρη Λεμπιδάκη να μείνει εκτός Super Κατερίνα

Πιο αναλυτικά, ο Χάρης Λεμπιδάκης έχει υποβάλλει την παραίτησή του και είναι οριστικό, πως δηλαδή η συνεργασία του με το Super Κατερίνα έχει ολοκληρωθεί, με τον κύριο λόγο, που τον οδήγησε να πάρει την απόφαση αυτή να είναι οι συχνές κόντρες, που βλέπουμε ανάμεσα στα μέλη της εκπομπής.

Χάρης Λεμπιδάκης - Super Κατερίνα

Οι κόντρες και οι σπόντες στον αέρα του Super Κατερίνα

Είναι γνωστό, πως στο Super Κατερίνα συχνά παρατηρούμε εντάσεις, τσακωμούς, κόντρες και διαφωνίες ανάμεσα στα μέλη. Ο Χάρης Λεμπιδάκης, ωστόσο ήταν νέο μέλος στο πάνελ και μέχρι πρότινος παρακολουθούσε πολλές από τις εντάσεις, σε άλλες συμμετείχε και άλλες προσπαθούσε να τις κατευνάσει.

«Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης εβδομάδας, όλη η παρέα με υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο, χαίρομαι που συνεργάζομαι ξανά με την Κατερίνα την Καινούργιου, είναι δύσκολη η σεζόν, υπάρχει πολύ ανταγωνισμός», είχε πει ο Χάρης Λεμπιδάκης.