«Τι θα μείνω; Με τα 20 γατιά μου και γεροντοκόρη;» - Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για το ενδεχόμενο ενός γάμου

Τι ανέφερε για παλιές της συνεργασίες

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Τι θα μείνω; Με τα 20 γατιά μου και γεροντοκόρη;» - Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για το ενδεχόμενο ενός γάμου

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@star, έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το πρωί της Δευτέρας 6/11. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε τις σκέψεις της για το ενδεχόμενο του γάμου, καθώς και το γεγονός ότι έχει βρεθεί σε δουλειά που να θέλει να φύγει.

«Είμαι σε μια ηλικία και σε μια στιγμή… που πρέπει να παντρευτώ και να κάνω παιδί» είχε πει, το πρώι του Σαββάτου 4/11, στον αέρα της εκπομπής Ακόμα δεν είδες Τίποτα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη (δείτε εδώ ολόκληρο το βίντεο).

Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για το ενδεχόμενο ενός γάμου

«Τι θα μείνω; Με τα 20 γατιά μου και γεροντοκόρη; Κάτι πρέπει να γίνει και για μένα. Με ξέρει ο Κώστας. Όλα αυτά είναι χιούμορ και χαβαλές που κάνουμε. Βγαίνει από το ωραίο κλίμα που έχουμε μεταξύ μας.

«Έχω υπάρξει σε θέση που να θέλω να φύγω από τη δουλειά μου αλλά είμαι επαγγελματίας και θέλω να φέρω όσο μπορώ το συμβόλαιο μου εις πέρας. Έμεινα μέχρι το τέλος. Βαριέμαι να μιλάω για κιλά. Βαριέμαι. Θα φάω όποτε γουστάρω, θα κάνω τη διατροφή μου όποτε θέλω. Βαρέθηκα να σχολιάζουμε για τα κιλά των ανθρώπων και την εμφάνισή τους. Αλήθεια»

Ωστόσο η δημοσιογράφος επανήλθε στην αρχική ερώτηση της περί γάμου: «Δεν ξέρω αν θα δούμε γάμο μέχρι το καλοκαίρι. Δεν προλαβαίνουμε με τίποτα.» απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι αναρτήσεις από το ταξίδι της με τον Μόργκαν και την παρέα τους

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε διάφορα βίντεο και φωτογραφίες από τις δραστηριότητες τους και σε ορισμένες από αυτές, φαίνεται ο φημολογούμενος αγαπημένος της, αφού έχουν και τα ίδια χόμπι που είναι τα extreme sport!