«Δεν της ανήκει αυτή η θέση, είναι μία κοπέλα να καθίσει σε ένα πάνελ να συζητάει για...» - Τα αιχμηρά σχόλια του Λάκη Γαβαλά για Κατερίνα Καραβάτου και Σοφία Χατζηπαντελή

«Δεν σταυρώνει λέξη να πει στις κοπέλες γιατί δεν μπορεί»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Για το My Style Rocks, την Κατερίνα Καραβάτου αλλά και την Σοφία Χατζηπαντελή, σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίο βρέθηκε καλεσμένος, το Σάββατο 4/11, στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, όπου η Σίσσυ Χρηστίδου του ζήτησε να εκφράσει τη γνώμη του τόσο για το συγκεκριμένο προτζεκτ όσο και για τα δύο πρόσωπα.

Τα αιχμηρά σχόλια του Λάκη Γαβαλά για Κατερίνα Καραβάτου και Σοφία Χατζηπαντελή

«Αυτό το ριάλιτι, μόνο κόντρες μπορεί να έχει για να πάει καλά, γιατί μόδα δεν βλέπουμε καθόλου. Η μόδα ξεκινάει από τον παρουσιαστή.Έχουμε μία Κατερίνα Καραβάτου που δεν της ανήκει αυτή η θέση, είναι μία κοπέλα να καθίσει σε ένα πάνελ να συζητάει για κοινωνικά θέματα. Έτσι την είχαμε συνηθίσει... Την θεωρώ εγκλωβισμένη.» ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε επίσης: «Είναι ζαρτιέρες από αληθινό...» - Στη φόρα το πιο εκκεντρικό κομμάτι που κρύβεται στην ντουλάπα του Λάκη Γαβαλά

«Μπορεί να υπάρχει θεαματικότητα των 5 και να είναι όλοι αξιόλογοι και η θεαματικότητα των 40 που σε θλίβει. Δεν μιλάω για το συγκεκριμένο. Οι κριτές δεν λένε κάτι ευχάριστο, δεν έχω ακούσει κάτι που να βγάζει μία χαριτωμενιά μέσω της μόδας. Στη δική μου εποχή δεν ήταν έτσι» πρόθεσε ο σχεδιαστής.

« Κι εμείς είχαμε 1-2 που εκμεταλλεύονταν την κατάσταση. Έλεγαν: να σου πω, εσείς είστε στην επιτροπή και παίρνετε τα λεφτά, εγώ σας χρησιμοποιώ, κάνω τη χαζή, την έξυπνη και θα τα παίρνω από το Instagram μου»,

«Αν η παραγωγή θέλει να έχει ένα μα αμερικανο-μαθήτρια γιατί ακόμη δεν έχει κάποιο δίπλωμα. Δεν σταυρώνει λέξη να πει στις κοπέλες γιατί δεν μπορεί, εγώ δεν το λέω άσχημα...» είπε στο τέλος σχολιάζοντας την Σοφία Χατζηπαντελή ως κριτή.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Παλιότερο σχόλιο του για το My style Rocks και τη Σοφία Χατζηπαντελή

Για το My Style Rocks, απάντησε: «Μερικές φορές το παρακολουθώ και στεναχωριέμαι γιατί κλαίνε όλα τα κορίτσια. Όλο λέω να πάω να βάλω ψεύτικες βλεφαρίδες, αυτές που είναι σαν ανεμιστήρας, αλλά που να παω με το δάκρυ θα ξεκολλήσουν. Ευτυχώς το βλέπω σπάνια. Οι εκπομπές μόδας δεν εκπροσωπούν τη μόδα σε τίποτα. Η μόδα δεν έχει χαζομάρες και κατινιές. Είναι περήφανη και περπατά κορδωτή. Δεν τους κάνει να γίνονται ψυχαναλυτές και να παθιάζονται με κάποιο κορίτσι ή να μισούν κάποιο άλλο. Αυτοί έχουν κάνει από ότι βλέπω κάτι σχόλια, να μισούν κάποια κορίτσια, τα οποία μπορεί στην κανονική τους ζωή να είναι εκπληκτικά, εκεί όμως είναι μαριονέτες κάποιου κόνσεπτ που δεν τις ευνοεί».

«Η Χατζηπαντελή κάνει κινήσεις με τα νύχια της, με όλη αυτή τη διακόσμηση που βάζει πάνω της, που είναι σαν λατέρνα της Παλιάς Πλάκας και της πλάκας γενικότερα. Μπορεί να ήταν μία χειρονομία να δείξει το νύχι της, που το ένα μακρύτερο από το άλλο. Γιατί αν ήταν έτσι και την κρατάει η παραγωγή ακόμα μάλλον ο σταθμός, κάνει λάθος».

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λάκης Γαβαλάς: «Έχω κλείσει θέση αλλά...» - Η αποκάλυψη για τη συμμετοχή του στο My Style Rocks

«Το θεωρώ άκομψο!» - Η αντίδραση της Καραβάτου για την φημολογούμενη αποχώρηση της Χατζηπαντελή από το My style rocks

«Έχουν άλλα πρότυπα, που τους εξυπηρετούν...» - Τα "καρφιά" του Λάκη Γαβαλά για το My Style Rocks

My style rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καραβάτου - Μεγάλη συγκίνηση με την παίκτρια που αποχώρησε

Η επική απάντηση του Γαβαλά στα σχόλια για την εμφάνιση της Βανδή: «Εγώ είμαι παππούς όλων αυτών»

My Style Rocks (6/11): «Κοντεύει να φανεί ο...» - Χαμός μεταξύ Διονυσίας και Χριστιάνας για μια φούστα

My Style Rocks: «Δεν μπορώ άλλο...» - Το ξέσπασμα και τα δάκρυα της Γεωργίας

«Η μαγκιά δεν κρύβεται και όμως εγώ στη φυλακή την έκρυψα» - Τα δύσκολα χρόνια που πέρασε ο Λάκης Γαβαλάς στο κελί

«Είναι παλαιάς κοπής! Πέφτει τρελός...» - Όσα δεν έχει αποκαλύψει ο Λάκης Γαβαλάς για τη σχέση του