«Έμαθα σε backstage ότι για εμένα λέει....» - Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου κατά του Light

«Εκείνος γιατί τους ισοπεδώνει όλους; Γιατί τους λέει όλους γλάστρες, γιατί τους λέει φυτά;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έμαθα σε backstage ότι για εμένα λέει....» - Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου κατά του Light

Με τον Light ασχολήθηκε και σήμερα Δευτέρα 6/11 η εκπομπή Super Κατερίνα, με το beef που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και τον Ανδρέα Μικρούτσικο να συνεχίζεται, με μια νέα ανάρτηση που έκανε ο τράπερ στα social media και έκραξε σχεδόν όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα λέγοντας τους "γλάστρες" και άλλα πολλά.

Το συγκεκριμένο βίντεο που αναρτήθηκε, προβλήθηκε στον αέρα του ALPHA, με τον παρουσιαστή στη συνέχεια να παίρνει το λόγο και να μιλάει έντονα εναντίων του, ξεσπώντας για ακόμη μια φορά - δείτε εδώ τα όσα είπε.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης ωστόσο, και η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως έχει μάθει ότι ο Light λέει τα χειρότερα για εκείνη στα backstage.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου και το σχόλιο για τον Light

«Έμαθα σε backstage ότι λέει τα χειρότερα για μένα προσωπικά και την εκπομπή παρόλο που δεν με γνωρίζει προσωπικά, δεν με αφορά κιόλας. Μια φορά τον είχα δει νομίζω. ήταν ευγενικό το παιδί. Σε μια event στην Θεσσαλονίκη. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν αγενής, μια χαρά ήταν», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε: «Πέρσι είχαμε πει ότι μετά αυτό στα MAD δεν θα τον ξαναπαίξουμε, βλέποντας ότι του δίνεται μια ευκαιρία και μαθαίνοντας ότι έχει μετανιώσει όλο αυτό που έχει συμβεί και θέλει να αλλάξει το προφίλ του, κάτι που τον τιμούσε. Μας άρεσε πως τα λέει στην κριτική επιτροπή του Fame Story, τοποθετείται... και τον αποθεώσαμε.

Οι άνθρωποι της τηλεόρασης και πολλοί από εμάς δεν είμαστε εριστικοί με κανέναν, δηλαδή δεν κατηγοριοποιούμε τους ανθρώπους, δεν τους μειώνουμε. Όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος και στη δεύτερη ευκαιρία, όπως και τη δώσαμε εμείς στον Light μετά τα MAD. Εκείνος γιατί τους ισοπεδώνει όλους; Γιατί τους λέει όλους γλάστρες, γιατί τους λέει φυτά; Γιατί προσπαθεί και μειώνει τη δουλειά των πάντων; Αν λοιπόν έχει αυτή την καλοσύνη της ψυχής, που μαθαίνω ότι off δεν είναι κακό παιδί, γιατί βγάζει αυτή την εριστική συμπεριφορά. Δεν απολογούμαι στον Light. Λέω την πραγματικότητα μου».