«Μου φόρτωσαν και μια κυρία, της ζητώ συγγνώμη! Η σχέση μου με την Ευγενία δεν...» - Η αποκάλυψη του Άδωνι Γεωργιάδη για τον γάμο του με την Μανωλίδου

«Αυτό είναι ντροπή»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μου φόρτωσαν και μια κυρία, της ζητώ συγγνώμη! Η σχέση μου με την Ευγενία δεν...» - Η αποκάλυψη του Άδωνι Γεωργιάδη για τον γάμο του με την Μανωλίδου

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 6/11 ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα ανοιχτά. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ο πολιτικός μίλησε μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και για την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου.

Αναφέρθηκε στην καριέρα της στην τηλεόραση, η οποία έχει "παγώσει" εδώ και χρόνια, ενώ απάντησε και για τα δημοσιεύματα που βγαίνουν κατά καιρούς, τα οποία στόχο έχουν να βλάψουν την σχέση τους και την οικογένειά τους γενικότερα, δημιουργώντας προβλήματα ανάμεσά τους.

Οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για την Ευγενία Μανωλίδου

«Ποτέ δεν της άρεσε η τηλεόραση. Είχε χρέη και ήθελε να τα πληρώσει και τα πλήρωσε από την τηλεόραση. Όταν ξόφλησε τα χρέη της, σταμάτησε την τηλεόραση. Της γίνονται προτάσεις ακόμα και λέει όχι πάντα, δεν θέλει. Εγώ την συμβουλεύω να κάνει ότι της αρέσει», είπε αρχικά για εκείνη και εξήγησε πως από τη στιγμή που ασχολήθηκε με την εταιρεία του, έχει διαπρέψει. Ο παρουσιαστής τότε τον ρώτησε εάν τα χρήματα που βγάζει είναι δικά της, με τον Άδωνι να εξηγεί πως παίρνει κανονικά μισθό και τα χρήματα πηγαίνουν στην εταιρεία.

Σε άλλο σημείο, δήλωσε για τα ψευδή δημοσιεύματα σχετικά με την κρίση στον γάμο τους και τους ξυλοδαρμούς: «Την τελευταία φορά που μας συνέβη, είχε και λίγο πλάκα. Ήμουν σε ένα τραπέζι και μου στέλνει το γραφείο τύπου το σχετικό δημοσίευμα από ένα ανθυποσάιτ και δεν του έδωσα καμία σημασία, είπα "έλα τώρα που θα ασχολούμαστε με αυτή τη χαζομάρα τώρα", και καθόμασταν με την Ευγενία και γελάγαμε. Μέσα σε 24 ώρες όλο το διαδίκτυο ασχολούταν μόνο με αυτό.

Όλα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ τότε πήραν αυτή την ψευδή είδηση, την έκαναν πρώτο θέμα, την αναπαρήγαγαν χιλιάδες φορές, μου φόρτωσαν και μια κυρία που δεν την ξέρω καθόλου, δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου - ποιος ξέρει κι αυτή τι τράβηξε, της ζητώ συγγνώμη - και κάποια στιγμή βγήκε η Ευγενία και το καθάρισε (δείτε εδώ τις δηλώσεις που είχε κάνει). Μου έκανε φοβερή εντύπωση το μίσος και η όρεξή τους να καταστρέψουν την οικογένειά μου. Αυτό δεν είναι για μένα πολιτική κριτική. Αυτό είναι ντροπή, Δεν έβλαψε τη σχέση μου με την Ευγενία προφανώς, αλλά είναι αηδιαστικό».

Δείτε επίσης την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησαν στο YOU ως ζευγάρι.

Η απάντηση για το τρολ βίντεο στο Tik Tok

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Άδωνις Γεωργιάδης κλήθηκε να απαντήσει για το βίντεό του που έχει γίνει viral στο tik tok, όπου ένας επισκέπτης στο γραφείο του υπουργού Εργασίας, έλεγε με φόντο τον ίδιο: «Στο πιο δύσκολο υπουργείο με τον υπουργό μας Άδωνι Γεωργιάδη».

Το βίντεο αυτό, μάλιστα, αναπαρίστανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκαλώντας ακόμη περισσότερα σχόλια.

«Έχει έρθει στον γραφείο μου πριν από έναν μήνα ο φίλος μου ο Δημήτρης Μπίτζιος από την Κόρινθο. Μου λέει σε πειράζει να ανεβάσω ένα TikTok; Εγω το TikTok δεν το ξέρω καλά και δε μπορώ να το μάθω κιόλας, γιατί θα κάνω πολλά λάθη. Μου κάνει ένα βιντεάκι με εκατομμύρια views. Σκέφτηκε ο Μητσοτάκης και μου είπε “σε πειράζει να το κάνουμε και μαζί;” Και το έκανε και πραγματικά έχει γίνει χαμός. Κοίταξε τον άτιμο που σκέφτηκε ότι αυτό που έκανε ο Άδωνις είναι καλός κράχτης για να δουν πώς γίνεται το υπουργικό συμβούλιο. Είναι σοβαρό πράγμα και σου λέει για να το δουν, πρέπει να βάλω μπροστά ένα δόλωμα», εξήγησε ο ίδιος.