«Μήπως τελικά διανύεις τις τελευταίες ημέρες σου στην τηλεοπτική Ιερουσαλήμ...» - Τα "καρφιά" του Νάσου Γουμενίδη στον Νίκο Μάνεση

«Θεωρώ άγαρμπο να μιλάς για έναν άνθρωπο που δίνει δουλειά σε 500-700 εργαζόμενους»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Την απάντηση του έδωσε, το πρωί της Κυριακής 5/11, ο Νάσος Γουμενίδης στον Νίκο Μάνεση, μέσα από την εκπομπή Επί Τόπου, σχετικά με την ενόχλησή που είχε εκφράσει ο παρουσιαστής του Alpha μετά χαμηλά νούμερα της εκπομπή του.

Ο Νίκος Μάνεσης, το πρωί της ίδας ημέρας, είχε πει συγκεκριμένα: «Να δείξουμε κάτι, γιατί νομίζουν κάποιοι ότι εμείς θα υποκύψουμε και θα σταματήσουμε να μιλάμε, αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Απλά πράγματα, απλοί προβληματισμοί. Εχθές, κατά τις 11:00 η ώρα έκανα μια αναφορά, για πολλοστή φορά στην AGB λέγοντας πως εφόσον υπάρχει ομολογία ότι τα νούμερα είναι ότι να ναι, "σταματήστε να βγάζετε νούμερα γιατί χάνει κόσμος τη δουλειά του".

Και όταν το φτιάξετε, σας περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες. Χθες λοιπόν, παρατήρηση πρώτη - για να δείτε ότι έχουμε παρατηρητικότητα και ξέρουμε να μιλάμε μέχρι εκεί που μας παίρνει - την ώρα που έλεγα αυτά τα πράγματα σε συνδυασμό με επώνυμους φοροφυγάδες που τυγχάνουν προστασίας, κάναμε 5,7%, δεν έβλεπε ούτε η μάνα μου (δείτε εδώ ολόκληρο το βίντεο).

Τα "καρφιά" του Νάσου Γουμενίδη στον Νίκο Μάνεση

«Την Πέππα τη βλέπουν και οι γονείς με τα παιδιά. Σε ό,τι αφορά τον Κοκλώνη, πέραν του γεγονότος ότι το θεωρώ άγαρμπο να μιλάς για έναν άνθρωπο ο οποίος δίνει δουλειά σε 500-700 εργαζόμενους με τις παραγωγές του, είστε και ομόσταυλοι, ανήκετε στον ίδιο όμιλο. Δηλαδή το δεύτερο μισό της σεζόν ο Κοκλώνης, Νίκο Μάνεση, θα παίζει το Just the 2 of us στο κανάλι που είσαι.»

«Μήπως τελικά διανύεις τις τελευταίες ημέρες σου στην τηλεοπτική Ιερουσαλήμ που λέγεται Alpha; Γιατί τόσο μεγάλη άνεση να χτυπάς έναν άνθρωπο που είναι στον ίδιο χώρο μαζί σου είναι τουλάχιστον άδικο. Το λέω και μένω εδώ. Ο χρόνος θα δείξει που θα είναι ο καθένας το επόμενο διάστημα.»

«Το σίγουρο είναι ότι η ανάλυση που κάνει ο Νίκος Μάνεσης στα νούμερα τηλεθέασης είναι πάρα πολύ μεγάλη που σημαίνει ότι γνωρίζει καλά ότι κρίνεται από αυτό και γνωρίζει ότι απέναντί του έχει μια παραγωγή του Κοκλώνη στο Μega που είναι η Σίσσυ Χρηστίδου και όταν οι Δεκατιανοί, κατάφεραν, με πολλή δουλειά και πολλή υπομονή και χώρο και χρόνο από το κανάλι, να πάρουν τα νούμερα, γιατί από αυτόν τα πήραν και δεν τα πήραν από τη Σίσσυ Χρηστίδου, καταλαβαίνω το άγχος του για την επόμενη ημέρα». είπε ο Νάσος Γουμενίδης.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Επί τόπου: