«Για να έχω τηλεθεατές θα έπρεπε να ασχολούμαι ή με τον Κοκλώνη ή με την Πέππα το γουρουνάκι! Εσύ που πηγαίνεις στο Μέγαρο Μαξίμου και ζητάς προστασία...» - Κόλαφος ο Μάνεσης για τα νούμερα τηλεθέασης

«Την επόμενη φορά να είστε έτοιμοι να ακούσετε γιατί ξεκίνησε όλο αυτό δύο χρόνια πριν και όποιος αντέξει»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Για να έχω τηλεθεατές θα έπρεπε να ασχολούμαι ή με τον Κοκλώνη ή με την Πέππα το γουρουνάκι! Εσύ που πηγαίνεις στο Μέγαρο Μαξίμου και ζητάς προστασία...» - Κόλαφος ο Μάνεσης για τα νούμερα τηλεθέασης

Έξαλλος ήταν ο Νίκος Μάνεσης το πρωί της Κυριακής 5/11 στον αέρα της εκπομπής του στο κανάλι του ALPHA, Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση, κι αυτό εξαιτίας των ποσοστών τηλεθέασης που σημειώνει το τελευταίο διάστημα.

Ο ίδιος αναφέρει πως υπάρχουν αρκετές "ανωμαλίες" και περίεργα σκαμπανευάσματα, γεγονός που και η ίδια η Nielsen, που πραγματοποιεί τις μετρήσεις, επιβεβαίωσε ουσιαστικά, λέγοντας πως υπάρχει πράγματι πρόβλημα και θα πρέπει να διορθωθεί άμεσα.

Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που ο παρουσιαστής ξεσπά γι' αυτό - δείτε εδώ τα αιχμηρά του σχόλια για τους "αντιπάλους" του.

Το ξέσπασμα του Νίκου Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης

«Να δείξουμε κάτι, γιατί νομίζουν κάποιοι ότι εμείς θα υποκύψουμε και θα σταματήσουμε να μιλάμε, αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Απλά πράγματα, απλοί προβληματισμοί. Εχθές, κατά τις 11:00 η ώρα έκανα μια αναφορά, για πολλοστή φορά στην AGB λέγοντας πως εφόσον υπάρχει ομολογία ότι τα νούμερα είναι ότι να ναι, "σταματήστε να βγάζετε νούμερα γιατί χάνει κόσμος τη δουλειά του".

Και όταν το φτιάξετε, σας περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες. Χθες λοιπόν, παρατήρηση πρώτη - για να δείτε ότι έχουμε παρατηρητικότητα και ξέρουμε να μιλάμε μέχρι εκεί που μας παίρνει - την ώρα που έλεγα αυτά τα πράγματα σε συνδυασμό με επώνυμους φοροφυγάδες που τυγχάνουν προστασίας, κάναμε 5,7%, δεν έβλεπε ούτε η μάνα μου (δείτε εδώ αναλυτικά τα ποσοστά που σημείωσε).

Παρατήρηση δεύτερη, μετά από αρκετό καιρό, βλέπουμε να είναι στο πικ, αυτό που λέμε εδώ και δυο χρόνια… Επιστρέψαμε στους ενήλικες που βλέπουν καρτούν προσχολικής ηλικίας… Δηλαδή 30χρονοι χθες έβλεπαν καρτούν αυτή την ώρα. Όταν όλοι, λοιπόν, βλέπουν "Πέππα το γουρουνάκι", πως γίνεται όλες οι άλλες εκπομπές να έχουν τα νούμερά τους και οι μοναδικοί που τρώνε το ξύλο της αρκούδας είμαστε εμείς; Έφευγαν από τα παράθυρα οι τηλεθεατές. Εξηγείστε μου που είναι το υπόλοιπο 50%. Πως γίνεται όταν υπάρχουν θηριώδη νούμερα τηλεθεατών που βλέπουν καρτούν για τρίχρονα αυτοί που πλήττονται να είμαστε εμείς και όχι όλοι οι άλλοι; Επειδή κάποιοι ενοχλούνται επειδή είμαι από τους μπροστάρηδες, πάρτε το αλλιώς! Κι εσύ που πηγαίνεις στο Μέγαρο Μαξίμου και ζητάς προστασία - ξέρεις ποιος είσαι - και εσείς που κόπτεστε για τους εργάτες και εργάζεστε για να λυθεί το πρόβλημα.

Ας παρέμβει η επιτροπή ανταγωνισμού. Εγώ σήμερα για να έχω τηλεθεατές θα έπρεπε να ασχολούμαι ή με τον Κοκλώνη και άλλα reality show ή με την Πέππα το γουρουνάκι. Αυτό δε δείχνουν τα νούμερα; Αν κάνω λάθος ζητώ γονυπετής συγγνώμη. Να μη μας πειράζετε, για να μην σας πειράζουμε. Πως γίνεται όταν υπάρχουν ανωμαλίες με τα γουρουνάκια, να πλήττουν μόνο εμάς στον Alpha και όχι τους άλλους; Αύριο βάλτε μας μηδέν. Κάθε φορά που θα βλέπω τέτοια πράγματα θα επανέρχομαι και θα δίνω και ένα στοιχείο παραπάνω. Δηλαδή την επόμενη φορά να είστε έτοιμοι να ακούσετε γιατί ξεκίνησε όλο αυτό δύο χρόνια πριν και όποιος αντέξει. Εγώ αντέχω γιατί είμαι από τρελά νερά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Πρωινές εκπομπές τους έχουν βγάλει βιαστές και έτρεχαν μετά να τα μαζέψουν, να ζητάνε συγγνώμες! Γνωρίζουμε ονόματα...» - Χείμαρρος ο Νίκος Μάνεσης