«Μαρία μου, Μαρία μου...» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τους γιους της Μπακοδήμου και η αναφορά στην "πιο περιζήτητη πεθερά"

Τα παιδιά τους κάνουν παρέα από μικρά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μαρία μου, Μαρία μου...» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τους γιους της Μπακοδήμου και η αναφορά στην

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει χαρακτηριστεί στα social media ως η πιο περιζήτητη πεθερά της εγχώριας showbiz, αφού γίνεται χαμός κάθε φορά με τους δύο γιους της (δείτε εδώ την αντίδρασή της). Το γεγονός αυτό θέλησε να σχολιάσει στην εκπομπή της στο MEGA, Ελένη, η Ελένη Μενεγάκη την Δευτέρα 6/11.

Η ίδια επισήμανε πως, πράγματι, τα παιδιά της παρουσιάστριας είναι δύο πολύ όμορφα αγόρια - τα οποία κάνουν παρέα με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο (δείτε εδώ τη νέα του σύντροφο) - ωστόσο έμεινε στη δυσκολία που έχουν οι γονείς να σχολιάζουν και να μιλούν για τα παιδιά τους στα social, για να μην έρχονται σε δύσκολη θέση.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την πιο περιζήτητη πεθερά, Μαρία Μπακοδήμου

«Είναι πολύ ωραία και καλά παιδιά και να σου ζήσουν και τα δύο, παρότι το ένα είχε μόνο γενέθλια τώρα. Πρέπει να ήταν το πρώτο της, το θυμάμαι», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μαρία μου, Μαρία μου... Λες παλιά μου στέλνανε άντρες και τώρα κορίτσια για τα αγόρια μου. Αυτό που είπε η Μαρία μου, δεν συζητούσαμε την προηγούμενη εβδομάδα για το μέχρι που μπορείς να μπεις και τι να γράψεις στα social media στα παιδιά σου που μεγάλωσαν είτε τα βλέπουν όλοι είτε όχι; Η πρώτη σκέψη της μάνας είναι να γράψει γλύκες, η δεύτερη είναι "ας κάτσω ήσυχα"».

Τα δικά της σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις των παιδιών της

«Και εγώ όταν θέλω να σχολιάσω στο Instagram που έχουν τα κορίτσια μου και τα έχουν κλειστά και μπορώ χαλαρά να γράψω παρόλα αυτά επειδή είμαι πολύ εκφραστική σε όλα μου και στα πολύ γλυκά μου και στα θυμωμένα μου, σε όλα μου. Προσπαθώ να σκέφτομαι, λέω, άστο βάλε μια καρδούλα μόνο'' λέω, άστο Ελένη μην αρχίσεις "παιδί μου τώρα" Προσπαθώ να με κρατάω, βάλε μόνο καρδούλες, λέω. Βλέπω, πως μιλάνε αλλιώς μεταξύ τους στο Instagram, και λέω, τους τα λέω στο σπίτι, θα τους τα πω και δημόσια, αν και είναι δημόσια τα βλέπουν, όμως οι φίλοι τους», μαρτύρησε σε προηγούμενη εκπομπή της, ενώ σχολίασε, πως τα παιδιά πολλές φορές ενδεχομένως να μη θέλουνε δημόσια να παρουσιάζεται αυτή η αγάπη μεταξύ παιδιών και γονέων, καθώς μπορεί να ντρέπονται. Τέλος, τόνισε, πως τα παιδιά έχουν δικούς τους κώδικες επικοινωνίας.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: