Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού, Αλεξάνδρα Νίκα διοργάνωσε πάρτυ στο Μαλιμπού

Δείτε το βίντεο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Instagram: @alexandra.nika
Instagram: @alexandra.nika

Ένα πάρτυ, με "ελληνικό χρώμα" διοργάνωσε η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία σπουδάζει στην Αμερική, στο πλαίσιο προώθησής εταιρείας ελληνικών κοσμημάτων. Την είδηση μετέφερε το πρωί της Δευτέρας 6/11, ο Γιώργος Σατσίδης στην εκπομπή Happy Day μέσα από τη στήλη του για τα νέα από το Holywood.

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι είναι μαζί για λίγους μόνο μήνες όμως είναι αρκετά ερωτευμένοι και παρά την απόσταση φροντίζουν να βρίσκονται συχνά και να περνούν χρόνο μαζί . Μάλιστα το καλοκαίρι έκαναν κοινές διακοπές (δείτε εδώ φωτογραφίες του).

Η Αλεξάνδρα Νίκα διοργάνωσε πάρτυ στο Μαλιμπού

«Η Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία σπουδάζει σε πανεπιστήμιο του Μαλιμπού διοργάνωσε ένα πάρτι για γνωστά κοσμήματα. Ήρθε πάρα πολύ κόσμος, κόσμος των media, διάφορες κυρίες οι οποίες δοκίμασαν τα κοσμήματα. Ήταν ένα πολύ ωραίο απόγευμα με πάρα πολύ ζέστη.» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Νίκα, σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι γόνος της γνωστής οικογένειας αλλαντικών. Είναι 24 ετών και σπούδαζε στην Καλιφόρνια. Το 2022 μάλιστα, ολοκλήρωσε της σπουδές της και είναι Jet Setter.

Σύμφωνα με το Πρωινό μας, στην Φλωρεντία Κωνσταντίνος και Αλεξάνδρα ήταν μαζί. Παρόλα αυτά προσέχουν πάρα πολύ, για το λόγο αυτό κιόλας δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram. Γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου του Αντέστη Ευαγγελόπουλου.

Επίσης, η Αλεξάνδρα Νίκα είναι και καλή φίλη με την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα.

Η ιστορία της οικογένειας της

Οι πρώτες απόπειρες για την παραγωγή αλλαντικών στην Ελλάδα σε βιομηχανικό επίπεδο έγιναν τη δεκαετία του 1960. Ο Παναγιώτης Νίκας όντας πρωτοπόρος ίδρυσε μία από τις πρώτες εταιρείες αλλαντικών το 1966 , ως οικογενειακή επιχείρηση. Το 1970 αποκτά ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και το 1971 ιδρύθηκε η Π.Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε. με αρχικό κεφάλαιο 14.000.000 δρχ. και έδρα στην Οικονομίδου 6-8 στο Περιστέρι.

Μόλις δύο χρόνια αργότερα η αλλαντοβιομηχανία του Σπαρτιάτη Π. Νίκα ήταν η πρώτη στην Ελλάδα που λάνσαρε το γνωστό μας παριζάκι, αλλά και αλλαντικό σε τετράγωνο σχήμα για τοστ.

Η εταιρεία μπήκε στο Χ.Α. στις 22 Απριλίου 1991 με την ονομαστική αξία της μετοχής να ανέρχεται σε 200 δραχμές, αντλώντας κεφάλαια 1,425 δισ. δρχ (Το 2022 έκαναν αίτημα για διαγραφή των μετοχών της από το ΧΑ).

Με τα κεφάλαια από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 2,4 δισ. δρχ. που θα πραγματοποιηθεί ένα χρόνο μετά θα κατασκευαστεί η βιομηχανική μονάδα στον Άγιο Στέφανο Αττικής, όπου και η σημερινή έδρα της εταιρείας, σύμφωνα με πληροφορίες του ot.gr.