Εξιτήριο για τη σύζυγο του Παύλου Μαρινάκη μετά τη γέννηση του γιου του - Η τρυφερή φωτογραφία έξω από το μαιευτήριο

Κρατούσε τον μπέμπη τους στο καθισματάκι του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Παύλος Μαρινάκης
Instagram / Παύλος Μαρινάκης

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε πριν από λίγες ημέρες ο δικηγόρος και πολιτικός Παύλος Μαρινάκης. Η σύζυγός του, Κατερίνα Μαιχαιριώτη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι ολοκληρώνοντας έτσι την ευτυχία του ζευγαριού. Μάλιστα, για να μπορεί να απολαύσει το παιδί του, αλλά και να βοηθάει την καλή του, ο ίδιος πήρε άδεια, περνώντας τις πρώτες μέρες στο σπίτι μαζί τους.

Από σήμερα, λοιπόν, Δευτέρα 6/11 θα βρίσκονται εκεί, αφού η γυναίκα της ζωής του πήρε εξιτήριο. Ο Παύλος Μαρινάκης δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η οποία τραβήχτηκε κατά την έξοδό τους και στη λεζάντα ευχαρίστησε όλους όσους τους βοήθησαν όλες αυτές τις μέρες (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση με το χεράκι του μπέμπη).

Η ανάρτηση του Παύλου Μαρινάκη μετά το εξιτήριο και τη γέννηση του παιδιού του

«Ήρθε η ώρα για το σπίτι μας! Ευχαριστούμε τον θείο μας αλλά και τον καλύτερο γιατρό για όλα! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του Μητέρα! Έκαναν τις πιο όμορφες ημέρες μας ακόμα καλύτερες!», σημείωσε και γέμισε ευχές στα σχόλια.

Ποιος είναι ο νέος μπαμπάς

Ο Παύλος Μαρινάκης γεννήθηκε στην Πάτρα, στις12 Μαρτίου 1988 και είναι Έλληνας δικηγόρος και πολιτικό στέλεχος, που υπηρετεί ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, από τον Ιούνιο του 2023. Παράλληλα, είναι Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας από το 2021. Διετέλεσε πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ), από το 2019 έως το 2022.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Από το 2010 εργάζεται σαν δικηγόρος με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο και διατηρεί δικό του δικηγορικό γραφείο.

Ως φοιτητής δραστηριοποιήθηκε στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής, στην οποία διετέλεσε υπεύθυνος. Στο Συνέδριο Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ το 2016 εξελέγη στην πρώτη θέση της Κεντρικής Επιτροπής και έως το 2019 ήταν Αντιπρόεδρος της Οργάνωσης. Στο 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ τον Οκτώβριο του 2019 υπήρξε ο μόνος υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου, την υποψηφιότητα του οποίου υπέγραψε το 87% των σύνεδρων.

Πηγή: Βικιπαίδεια